Volg ons

Bakworkshop in Geervliet Zuid-Holland

Datum:10 maart 2016

Tijd:09:30 tot 12:30

 

 

Jeandrine Kastelein geeft op donderdag 10 maart 2016 een bakworkshop, per les vier deelnemers.

Het thema is "brood en pasta", we gaan brood, broodjes en zelf pasta maken.

De workshop begint om  9.30 uur en zal rond 12.30 uur afgelopen zijn.

Alle recepten van de workshop krijgt u digitaal toegestuurd.

Meenemen naar de les (indien mogelijk):
-digitale (grammen) weegschaal
-mixer met gardes en kneedhaken 
-bakjes/ zakjes om wat van de baksels in mee naar huis te nemen.

Tijdens de workshop is er voldoende tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Kosten: € 9.00  leden, €13.00  introducees en €24.50 voor niet leden.

Bij minder dan 4 deelnemers worden de kosten iets hoger, bijv. bij 2 deelnemers is de prijs

€ 15,00 p.p.
We werken met vooruitbetaling van de bijdrage, u krijgt ca. 10 dagen voor de workshop een mail met info daarover.
Helaas is er niet altijd plaats voor introducés, vraag ernaar bij aanmelding. 

Vermeld bij aanmelding uw naam, telefoonnummer en lidnummer van de NCV (staat op de ledenpas).
Informatie en aanmeldingen:Jeandrine Kastelein:

                                              bakadvies@glutenvrij.nl 
                                              Tel: 06-16791138

 

  • Organisatie:
    NCV regio Zuid Holland
  • Contactpersoon:
    Jeandrine Kastelein
  • Plaats:
    Geervliet
  • Regio:
    zuid-holland
  • Adres:
    Boomgaardweg 41, 3211 AD Geervliet
  • Telefoon:
    06 16791138
  • Email:
  • Kosten:
    Kosten: € 9.00 leden, €13.00 introducees en €24.50 voor niet leden.
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.