Volg ons

Paardendag Noord-Holland

Datum:16 april 2016

Tijd:14:00 tot 16:00

NOTE: de uitnodiging die verstuurd is naar alle leden van Noord-Holland kan de suggestie wekken dat Rakker van het Magazine Penny ook aanwezig is. Dat is niet zo!

Aan alle kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar in de regio Noord-Holland en dol zijn op paardjes.

Wie wil er meedoen?

Zaterdag 16 april a.s. vindt van 14:00 tot 16:00 uur een kennismaking met paarden/pony's plaats op de manege Paardenhof te Kwadijk. Kwadijk is een dorpje dat tegen Purmerend aanligt en goed bereikbaar is vanaf de A7.

Altijd al een keertje op een pony willen rijden of een pony willen borstelen? Dat kan nu! We willen er een leuke dag voor jullie van maken, waarbij we jullie de gelegenheid bieden samen met andere kinderen van de glutenvrij vereniging actief bezig te zijn.  

Het eerste uur beginnen jullie met caps passen, deze krijgen jullie te leen van de manege. Daarna gaan jullie gezamenlijk naar de pony's om deze te poetsen, uitleg te krijgen over hoe dat moet en mogen jullie vlechtjes maken in de manen.

Het tweede uur gaan jullie naar de overdekte manege waar de pony's al klaarstaan. Afhankelijk van het aantal kinderen wordt er in 1 of in 2 groepjes gereden. Na afloop worden de pony's afgezadeld en gaan jullie met zijn allen naar de kantine waar een glutenvrij drankje en versnapering, uiteraard alleen voor de kinderen, klaarstaat. Misschien volgt er nog wel een verrassing???????????

Jullie mama's en papa's hoeven er niet bij te blijven, maar dat mag natuurlijk wel. In de kantine kan onder het genot van een kopje koffie of thee, voor eigen rekening, gekeken worden naar lessen die gegeven worden. Jullie rijden in de buitenste manegebak, deze is deels wel te zien vanaf de kantine, maar is iets verder. Uiteraard lassen we even een fotomoment in om deze leuke gebeurtenis vast te leggen als jullie dat willen.  

Hebben jullie er al zin in? Mooi! Wij ook. Het enige dat jullie hoeven te doen is op tijd te komen (uiterlijk kwartiertje voor aanvang), regenlaarzen en makkelijk zittende kleding mee te nemen, dat vies mag worden en o ja........... De kosten bedragen 17,50 euro, dit is inclusief een glutenvrij drankje en een glutenvrije versnapering voor jullie.

Er kunnen maximaal 20 kinderen op deze dag meedoen. Dus wees er snel bij.  Aanmelden of informatie inwinnen doe je via je ouders bij Georgette via nh.georgette@glutenvrij.nl of via 0299-847095 na 17.00 uur. Aanmelden kan tot 25 maart 2016.

Het bedrag ad 17,50 euro dient door jullie ouders voor 30 maart a.s. overgemaakt te zijn naar rekeningnummer NL33RABO 012 68 00 189 t.n.v. NCV/regio NH onder vermelding van o.v.v. paardrijden 16 april, lidmaatschapsnummer  en "voornaam kind".

Let op! Te late aanmelding of te late betaling kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
Aanmeldingen zonder betaling kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Betalingen zonder aanmelding worden geretourneerd.

We zien jullie graag!


Tot 16 april 2016!  

Georgette
coordinator kinderactiviteiten regio Noord-Holland

 • Organisatie:
  Georgette Buch
 • Contactpersoon:
  Georgette Buch
 • Doelgroep:
  Kinderen NCV 5-12 jaar Noord-Holland
 • Plaats:
  Kwadijk
 • Regio:
  noord-holland
 • Telefoon:
  0299-847095
 • Email:
 • Kosten:
  17,50 euro
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

 • Welkomstpakket
 • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
 • Toegang tot de hele site
 • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
 • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.