Volg ons

Glutenvrije markt & lezing Assen

Datum:26 november 2016

Tijd:10:00 tot 14:00

Openingstijden van 10.00 uur tot 14.00 uur. Een grote markt met bekende leveranciers, maar ook altijd weer een paar nieuwkomers.

Dieetvragen?

In de hal bij de ingang van de glutenvrije markt is van 10.00 -12.00 uur diëtiste Yvonne Huurman, lid van het NCV-dietistennetwerk, aanwezig. Zij beantwoordt graag al uw vragen over het glutenvrije dieet.

Lezing

Waarom past haver zo goed in een glutenvrij dieet? door de heer Luud Gillissen, werkzaam bij de Wageningen Universiteit (WUR). Deze lezing is eerder gehouden op de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen en trok daar een volle zaal. We denken dat ook onze noordelijke bezoekers deze presentatie op prijs zullen stellen.

Aanvang 11.00 uur. De lezing duurt een uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing; wel graag vooraf aanmelden i.v.m. een maximaal aantal zitplaatsen. Tijdens de lezing bestaat de mogelijkheid voor kinderopvang. Wilt u hiervan gebruik maken geef dit dan direct door bij uw aanmelding voor de lezing. noord.secretaris@glutenvrij.nl

Kinderactiviteit

Sinterklaas 1

Verleden jaar is het pepernoot bakken voor de kinderen een groot succes gebleken. Daarom ook dit jaar weer een bakactiviteit. Tijdens de markt kunnen de kinderen een speculaaskoekje maken en versieren. Het is een inloopactiviteit, aanmelden vooraf niet nodig.

Verloting

Bij de ingang van de hal bestaat de mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen voor de verloting worden beschikbaar gesteld door de diverse leveranciers. De opbrengst komt ten goede van de kinderactiviteiten.

Lunchbuffet

Ieder jaar opnieuw is er grote belangstelling voor de glutenvrije lunch. Ook dit jaar uiteraard de mogelijkheid te genieten van het uitgebreide lunchbuffet. Lunchen is mogelijk van 12.30 tot 14.00 uur. Het buffet bestaat uit soep, een ruime keuze uit koude en warme gerechten, frisdrank en koffie of thee. Deelname aan het buffet kost € 16,50 per volwassene. Voor kinderen (tot 12 jaar) zijn de kosten € 8,25. Bestellen via de webwinkel is neit meer mogelijk. U kunt op de dag zelf nog vragen of er plek is.

Tips

 • Neem een koeltas mee naar de glutenvrije markt om uw aankopen koel te houden.
 • Betalen met pin kan bij een aantal leveranciers maar niet bij iedereen. Hotel Van der Valk heeft geen openbare pinautomaat. Neem daarom voldoende contant geld mee om uw inkopen te kunnen betalen.

 

Locatie 

Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen. Telefoonnummer 0592-851515

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: raadpleeg www.9292.nl

Eigen vervoer:

Vanuit Groningen: A28 afslag 33 (Assen West), bij rotonde linksaf, stoplichten rechtdoor, de parkeerplaats Van der Valk oprijden

Vanuit Zwolle: A 28 afslag 33 (Assen West), onderaan afslag links, na 200 meter bij stoplichten links, parkeerplaats bij Van der Valk oprijden.

 • Organisatie:
  NCV regio Noord
 • Plaats:
  Assen
 • Regio:
  noord,overijssel
 • Adres:
  Hotel Assen Balkenweg 1 9405 CC Assen
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944