Volg ons

Glutenvrije markt Assen

Datum:25 november 2017

Tijd:10:00 tot 14:00

Klik hier om te zien of jouw favoriete producent ook aanwezig is in Assen.

Openingstijden van 10.00 uur tot 14.00 uur. Een grote markt met bekende leveranciers, maar ook altijd weer een paar nieuwkomers.

Dieetvragen?

Bij de ingang van de glutenvrije markt is van 10.00 - 14.00 uur Yvonne Huurman, diëtiste van het NCV-dietistennetwerk, aanwezig. Zij beantwoordt graag al uw vragen over het glutenvrije dieet.

Lezing Frits Koning

‘Frits Koning, immunoloog bij het LUMC, zal een lezing verzorgen met als titel: Coeliakie: een update over de nieuwste ontwikkelingen en wat de patient er aan heeft. Deze lezing is eerder gehouden tijdens de glutenvrije markt in Vianen en trok daar een volle zaal.
Aanvang 11.00 uur. De lezing duurt een uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing. U hoeft zich hiervoor niet op te geven. Dus kom op tijd, want het aantal zitplaatsen is beperkt.

Kinderactiviteit

Tijdens de markt worden kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan de kinderbakactiviteit. De afgelopen jaren hebben we pepernoten gebakken en speculaaskoekjes versierd. Ook dit jaar zal er weer een Sinterklaaslekkernij worden uitgekozen om te maken en versieren. Het is een inloopactiviteit, aanmelden vooraf is niet nodig. 

Pieten op de markt

Op de markt lopen ook twee pieten rond met heerlijke glutenvrije (niet lactosevrij) kruidnoten gesponsord door Le Poole.

Verloting

Bij de ingang van de hal bestaat de mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen voor de verloting worden beschikbaar gesteld door de diverse leveranciers. De opbrengst komt ten goede voor de kinderactiviteiten die door de vrijwilligers georganiseerd worden.

Lunch

Het is niet meer mogelijk een lunch te bestellen voor de markt in Assen.

Tips

Neem een koeltas mee naar de glutenvrije markt om uw aankopen koel te houden.
Betalen met pin kan bij een aantal leveranciers maar niet bij iedereen. Hotel Van der Valk heeft geen openbare pinautomaat. Neem daarom voldoende contant geld mee om uw inkopen te kunnen betalen.

Locatie

Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen. Telefoonnummer 0592-851515.
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: raadpleeg www.9292.nl
Eigen vervoer:
Vanuit Groningen: A28 afslag 33 (Assen West), bij rotonde linksaf, stoplichten rechtdoor, de parkeerplaats Van der Valk oprijden.
Vanuit Zwolle: A 28 afslag 33 (Assen West), onderaan afslag links, na 200 meter bij stoplichten links, parkeerplaats bij Van der Valk oprijden.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944