Volg ons

Regiodag Noord met GROTE GLUTENVRIJE MARKT in Assen

Datum:21 november 2015

Tijd:10:00 tot 14:00

Interregiodag Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel met glutenvrije markt en lezing 'Zelfmanagement bij Coeliakie'

Wilt u ook genieten van een onbezorgde, uitgebreide en uiteraard glutenvrije lunch? Wilt u met dr. Burger, MDL-arts uit het Rijnstate Ziekenhuis Arnhem praten over zelfmanagement bij coeliakie? Kom dan op zaterdag 21 november naar de Glutenvrije markt in Assen! Ook aan de jonge bezoekers is gedacht. De kinderen kunnen op deze dag zelf pepernoten bakken en het zakje versieren waarin de pepernoten mee naar huis genomen kunnen worden (als ze niet allemaal op zijn natuurlijk).

Glutenvrije markt

De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur. Een grote markt met gecertificeerde glutenvrije producten.

Diëtist

In de hal bij de ingang van de glutenvrije markt is van 10.00-12.00 uur een diëtist aanwezig. Zij beantwoordt graag al uw vragen.

Verloting

Bij de ingang van de hal bestaat de mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen voor de verloting worden beschikbaar gesteld door de diverse leveranciers.

Lezing

Wat kun je doen om zelf de regie over je aandoening te hebben? Dr. J.P.W. Burger, MDLarts Rijnstate Ziekenhuis Arnhem over 'Zelfmanagement bij Coeliakie'. 
Aanvang 11.00 uur. De lezing duurt een uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing; wel graag vooraf aanmelden i.v.m. een maximaal aantal zitplaatsen via noord.secretaris@glutenvrij.nl.

Tijdens de lezing is er de mogelijkheid voor kinderopvang van 10.45 uur tot 12.15 uur. Wilt u hiervan gebruik maken vermeldt dit dan in uw aanmelding voor de lezing. Geef daarbij aan om hoeveel kinderen het gaat en welke leeftijd.

Lunchbuffet

Van der Valk zal ook dit jaar weer een glutenvrij lunchbuffet mogelijk maken. Lunchen is mogelijk van 12.30 tot 14.00 uur. Het buffet bestaat uit soep, en diverse koude en warme gerechten, frisdrank en koffie of thee. Deelname aan het buffet kost € 16,50 per volwassene. Voor kinderen (tot 12 jaar) kost het € 8,25 per persoon.

U kunt zich nog steeds aanmelden voor de lunch via noord.secretaris@glutenvrij.nl met als onderwerp 'aanmelding lunch'. Vermeld in de e-mail uw lidmaatschapsnummer en met hoeveel mensen (volwassenen en kinderen) u komt lunchen. U betaalt de lunch ter plaatse op de dag zelf, als u uw lunchbonnen komt afhalen bij de ingang van de markt.

Tips

Neem een koeltas mee naar de glutenvrije markt om uw aankopen koel te houden.
Betalen met pin kan bij een aantal leveranciers maar niet bij iedereen. Ook hotel Van der Valk heeft geen openbare pinautomaat. Neem daarom voldoende contant geld mee om uw inkopen te kunnen betalen.

Locatie

Van der Valk Hotel Assen

Telefoonnummer 0592-851515

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: raadpleeg www.9292ov.nl

Eigen vervoer:
vanuit Groningen: A28 afslag 33 (Assen West), bij rotonde linksaf, stoplichten rechtdoor, de parkeerplaats Van der Valk op rijden.

Vanuit Zwolle: A 28 afslag 33 (Assen West), onderaan de afslag links, na 200 meter bij stoplichten links, de parkeerplaats bij Van der Valk oprijden.

 • Organisatie:
  NCV Regio Noord
 • Contactpersoon:
  sectretaris NCV Noord
 • Plaats:
  Assen, Hotel van der Valk
 • Regio:
  noord,noord-holland,overijssel,utrecht/flevoland
 • Adres:
  Hotel Van der Valk, Balkenweg 1, 9405 CC, Assen
 • Email:
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944