Volg ons

Bakworkshop in Leiden

Datum:20 november 2017

Tijd:19:15 tot 21:45

Sint bakworkshop in Leiden

Bakworkshop van Karen van Zuilen en Michelle Graafland

Locatie: Da Vinci College, locatie LammenschansBètaplein 24, 2321 KS in Leiden

Datum: 25 september 2017

Tijd: maandag 19.15 – 21.45 uur

Deze workshop is voor iedereen die een glutenvrije dieet moet volgen of daarvoor bakt en voor de regio Zuid-Holland maar ook voor de Bollenstreek.

In groepjes van 2 maken we 3 verschillende sinterklaasrecepten. Meer informatie volgt nog.

De recepten worden enkele dagen voor de bakles per e-mail naar de deelnemers opgestuurd. Daarbij zit dan ook een bijgewerkte lijst met spullen om mee te nemen en een routebeschrijving.

Info en/of aanmelden bij Karen van Zuilen o.v.v. telefoon- en lidmaatschapsnummer bij voorkeur via mail naar zh.leiden@glutenvrij.nl of telefoon: 071-5680929. We kunnen de recepten ook aanpassen voor meerdere dieet-eisen maar geef dat gelijk door bij het aanmelden.

 

We werken met vooruitbetaling, dus na bevestiging van de aanmelding dient het cursusgeld te worden gestort op de rekening die wordt doorgegeven. NCV-leden betalen een bijdrage van € 9,00 per bakworkshop, introducé(e)s van onze leden € 13,00 en niet-leden € 24,50. Alle ingrediënten zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Tot ziens!

Michelle en Karen

  • Organisatie:
    Ncv Regio Zuid-Holland
  • Contactpersoon:
    Karen van Zuilen
  • Plaats:
    Leiden
  • Regio:
    zuid-holland
  • Adres:
    Da Vinci College, locatie Lammenschans, Bètaplein 24, 2321 KS in Leiden
  • Telefoon:
    071-5680929
  • Email:
  • Kosten:
    Kosten: € 9.00 leden, € 13.00 introducees en € 24.50 voor niet leden.
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.