Volg ons

Bakworkshop beginners en gevorderden Deventer (Ov)

Datum:13 november 2018

Tijd:18:45 tot 22:00

AANMELDEN KAN TOT EN MET VRIJDAG 2 NOVEMBER

Tijdens deze workshop  leren mensen die pas het dieet volgen hoe ze een goed glutenvrij brood moeten bakken.

Gevorderde bakkers bakken glutenvrije recepten die passen bij de tijd van het jaar. Hierbij zitten eenvoudige en wat ingewikkeldere recepten, zodat elke deelnemer op zijn eigen niveau kan bakken.
Bij voldoende deelname gaan we de volgende dingen bakken:
Oreo Nutella cake
Haver koekjes
Lange vingers en Tiramisu 
Rustiek stokbrood gevuld met cammenbert en truffel crème 

Naast het bakken worden er veel tips en ervaringen uitgewisseld, zodat u thuis het dieet makkelijker toe kunt passen. Na de bakworkshop krijgt u de recepten via de mail toegestuurd.

  • Organisatie:
    Astrid Klein Oonk
  • Mede organisatoren:
    Simone Schreurink
  • Contactpersoon:
    Astrid Klein Oonk
  • Doelgroep:
    Volwassenen en jongeren
  • Plaats:
    Deventer
  • Regio:
    overijssel
  • Telefoon:
    06-52156799
  • Email:
  • Kosten:
    Leden 11€, introducés van leden die mee doen aan de les 15€ & niet-leden 26,50€
  • Korting:
    Alleen op vertoon van uw ledenpas.
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.