Volg ons

Glutenvrije markt Assen

Datum:24 november 2018

Tijd:10:00 tot 13:30

Interregiodag Groningen Friesland Drenthe en Overijssel

Glutenvrije markt en lezing: zaterdag 24 november 2018

Locatie: Hotel van der Valk, Assen

Programma
Glutenvrije markt
Openingstijden van 10.00 uur tot 13.30 uur. Een grote markt met bekende leveranciers, maar ook altijd weer een paar nieuwkomers.

Dieetvragen?
Bij de stand van de NCV aan het begin van de glutenvrije markt is van 10.00-13.30 uur een diëtist aanwezig. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Lezing
Gieneke Gonera Kinderarts MDL zal een lezing verzorgen over de coeliakiepoli voor kinderen in het ziekenhuis, met als thema ‘De gespecialiseerde coeliakiepoli en de nieuwste ontwikkelingen’. Ook aanwezig bij de lezing zijn: Renate Thijen en Heleen van Vulpen, beiden coeliakie-verpleegkundigen en Petra Ensing en Esmee Udema, beiden diëtist bij de coeliakiepoli.
Aanvang van de lezing is om 11.00 uur. De lezing duurt een uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing. Aanmelding vooraf is niet nodig. 

Kinderactiviteit
Tijdens de markt worden kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan de kinderbakactiviteit. De afgelopen jaren hebben we pepernoten gebakken en speculaaskoekjes versierd. Ook dit jaar zal er weer een Sinterklaas lekkernij worden uitgekozen om te maken en versieren. Het is een inloopactiviteit, aanmelden vooraf niet nodig.

Verloting
Bij de ingang van de hal bestaat de mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen voor de verloting worden beschikbaar gesteld door de diverse leveranciers. De opbrengst komt ten goede voor de kinderactiviteiten die door de vrijwilligers georganiseerd worden.

Lunchbuffet 
Het is helaas niet meer mogelijk om een lunch te bestellen. Mocht je toch nog graag willen lunchen adviseren we je op de dag zelf even na te vragen of er nog plek is.

Tips
Neem een koeltas mee naar de glutenvrije markt om uw aankopen koel te houden.

Betalen met pin kan bij een aantal leveranciers maar niet bij iedereen. Hotel Van der Valk heeft geen openbare pinautomaat. Neem daarom voldoende contant geld mee om uw inkopen te kunnen betalen.

Locatie
Van der Valk Hotel Assen
Balkenweg 1
9405 CC Assen
T: 0592-851515

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Raadpleeg www.9292.nl

Eigen vervoer
Vanuit Groningen: A28 afslag 33 (Assen West), bij rotonde linksaf, stoplichten rechtdoor, de parkeerplaats Van der Valk oprijden

Vanuit Zwolle: A 28 afslag 33 (Assen West), onderaan afslag links, na 200 meter bij stoplichten links, parkeerplaats bij Van der Valk oprijden.

  • Plaats:
    Assen
  • Regio:
    noord
  • Adres:
    Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944