Volg ons

Glutenvrije Groepsreis 2018 Hotel Aduard

Datum:8 juni 2018 - 11 juni 2018

Tijd:15:00 tot 11:00

Hotel Aduard heeft voor NCV-leden een glutenvrij arrangement voorbereid, met drie overnachtingen en een glutenvrij ontbijt en dinerbuffet. Het hotel – dichtbij de stad Groningen gelegen – heeft zich aangesloten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij. Het eten wordt bovendien bereid met “verse” streekproducten.

Er is nog keuze uit 2 glutenvrije weekenden

Vrij 08 juni – ma 11 juni 2018 

Vrij 13 juli – ma 16 juli 2018

Benieuwd naar de ervaringen van NCV-leden van het eerste Glutenvrije weekend in april?
“Op vrijdag 20 april zijn we om 15.00 uur aankomen in Hotel Aduard, waar zij weten wat gastvrijheid is. Lena – ‘onze zorgcoach’ – zorgde voor een hartelijk ontvangst. Goed eten, een prachte kamer, mooie uitstapjes, goede gesprekken en een heel mooi samenzijn, omschrijven het glutenvrije weekend. Dat er zoveel passie, saamhorigheid, respect en gezelligheid in drie dagen past, is een bijzondere ervaring. Dank hiervoor!”, aldus de NCV-gasten.

Voor elk glutenvrij weekend geldt:

Ontvangst: vrijdagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur met koffie, thee en glutenvrij appelgebak (bij de prijs inbegrepen)
Vertrek: maandagochtend 11.00 uur (voor uitchecken dienen eventuele drankjes et cetera voor eigen rekening betaald te zijn)

Het arrangement bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie/thee en glutenvrij appelgebak
 • 3 overnachtingen in een luxe kamer* met weids uitzicht
 • Elke morgen een glutenvrij ontbijtbuffet
 • Elke avond een glutenvrij buffet

 

*NCV-leden die zich individueel opgeven (dus zonder partner), delen een kamer met een ander NCV-lid. Uiteraard delen dames een kamer met elkaar en heren een kamer met elkaar; de kamers beschikken over twee losse eenpersoonsbedden. Wilt u liever een eigen kamer, geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. Extra kosten voor een eenpersoonskamer bedragen 60 euro.


Er worden diverse uitstapjes gedaan naar:

 • Struisvogelboerderij, waar we genieten van een glutenvrije traktatie gemaakt van struisvogeleieren.
 • Theefabriek/museum, waar een wereld van thee voor ons opengaat.
 • Het Kloostermuseum, waar monnikbroeder Lezebrand ons meeneemt naar een tijd waarin stromend water nog niet aan de orde was. En, van verse kruiden wordt ons geleerd om zelf medicijnen te maken.
 • Een concert van Piano en Viool, dit duo zal zorgen voor veel luisterplezier in het kerkje van het klooster, waar een geweldige akoestiek aanwezig is.
 • Wat later op de avond, onder genot van glutenvrije hapjes, zijn er mogelijkheden voor oudhollandse spellen, of voor een goed gesprek. Vanzelfsprekend kan er ook glutenvrij bier worden besteld.


Kosten

Kosten: 198 euro p.p.* inclusief: drie hotelovernachtingen, ontbijt, diner (lopend buffet), uitstapjes en vervoer per bus (van hotel naar uitstapjes en terug). Exclusief: drankjes en eventuele extra bestellingen tussendoor. Deze zijn voor eigen rekening.

Uw inschrijving is pas definitief ná betaling; daarom graag direct na uw inschrijving het deelnemersgeld over te maken op bankrekeningnummer NL58RABO0375862080 t.n.v. Hotel Restaurant Aduard, o.v.v. Glutenvrije Groepsreis 2018 + NCV-lidmaatschapsnummer + de datum van het betreffende weekend.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u meer weten? Mail dan gerust naar groepsreis@glutenvrij.nl

U kunt zich hier aanmelden voor de groepreis: https://www.glutenvrij.nl/activiteitenkalender/inschrijfformulier_groepsreis_hoteladuard

LET OP: er is per weekend plaats voor maximaal 30 personen (toegankelijk voor NCV-leden en partner: bij opgave NCV-lidmaatschapsnummer opgeven). Vol=vol

U kunt hier de disclaimer en zorgvuldigheidsstatement lezen.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de groepsreis.

 • Doelgroep:
  Alle leden
 • Plaats:
  Aduard (Groningen)
 • Adres:
  Friesestraatweg 13, 9831 TB ADUARD
 • Email:
 • Kosten:
  198 euro
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944