Volg ons

Bakworkshop in Geervliet

Datum:17 oktober 2018

Tijd:09:30 tot 12:30

Bakworkshop in Geervliet

Jeandrine Kastelein geeft ook op 17 oktober een verzoekjes bakworkshop, per les vier deelnemers.

Het thema is in overleg, brood, broodjes, pizza, koek(jes), cake, eierkoeken...laat maar weten wat je graag zou leren bakken.

De workshop begint om  9.30 uur en zal rond 12.30 uur afgelopen zijn.

Alle recepten van de workshop worden na de workshop naar de deelnemers gemaild.

Meenemen naar de les (indien mogelijk):
-digitale (grammen) weegschaal
-mixer met gardes en kneedhaken 
-bakjes/ zakjes om wat van de baksels in mee naar huis te nemen

-evt een schort

Tijdens de workshop is er voldoende tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Kosten: € 11.00  leden, € 15.00  introducees en € 26.50 voor niet leden.
We werken met vooruitbetaling van de bijdrage, u krijgt ca. 10 dagen voor de workshop een mail met info daarover.
Helaas is er niet altijd plaats voor introducés, vraag ernaar bij aanmelding. 

Vermeld bij aanmelding uw naam, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer (staat op de ledenpas).
Informatie en aanmeldingen: Jeandrine Kastelein:

                                               bakadvies@glutenvrij.nl 
                                               tel: 06-16791138

 

  • Organisatie:
    NCV regio Zuid Holland
  • Contactpersoon:
    Jeandrine Kastelein
  • Plaats:
    Geervliet
  • Regio:
    zuid-holland
  • Adres:
    Boomgaardweg 41 Geervliet
  • Telefoon:
    06-16791138
  • Email:
  • Kosten:
    Kosten: € 11.00 leden, € 15.00 introducees en € 26.50 voor niet leden
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.