Volg ons

Bakworkshop voor beginners en gevorderden in Deventer, Overijssel

Datum:10 november 2015

Tijd:18:45 tot 22:00

Dit is een bakworkshop waaraan zowel mensen die net beginnen met het dieet, als gevorderde bakkers mee kunnen doen. 
Tijdens deze workshop leren de mensen die pas het dieet moeten volgen hoe ze lekker en gezond glutenvrij brood kunnen bakken. Alle do's en don'ts worden besproken en de deelnemers leren problemen bij het broodbakken oplossen.

De mensen die het dieet al langer volgen en dus ervarener zijn met glutenvrij bakken gaan recepten bakken met een knipoog naar het programma Heel Holland Bakt. Zo bakken we o.a. het suikerbrood van Serena en een lekker Hollands koekje. Bij voldoende deelname bakken we appelroosjes van bladerdeeg en een recept met haver.

Tijdens de les en tijdens de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De nieuwste weetjes worden hier dan gedeeld.
Deze les is een bron van ervaringen, waardoor u het dieet thuis makkelijker kunt hanteren.

Aan het eind van de les wordt het gebakkene gedeeld, zodat iedereen van elk recept (thuis) wat kan proeven.
Alle recepten krijgt u na de les via de mail toegestuurd om thuis mee aan de slag te gaan. 

De kosten van deze les vindt u elders op de pagina. Bij afmelding binnen een week voor de les bent u wel verplicht om het lesgeld te betalen, omdat wij ingekocht hebben voor het aantal deelnemers dat zich opgegeven heeft.

  • Organisatie:
    Astrid Klein Oonk
  • Mede organisatoren:
    Simone Scheurink
  • Contactpersoon:
    Astrid Klein Oonk
  • Doelgroep:
    Volwassenen
  • Plaats:
    Deventer
  • Regio:
    gelderland,noord,overijssel
  • Adres:
    Het Stormink Deventer
  • Telefoon:
    06-52156799
  • Email:
  • Kosten:
    Leden op vertoon van een geldige ledenpas: € 9,- ; introducees € 13,- ; niet-leden € 24,50
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.