Volg ons

Glutenvrije markt Assen

Datum:30 november 2019

Tijd:10:00 tot 13:30

Op zaterdag 30 november vindt weer de jaarlijkse glutenvrije markt van het noorden plaats. Een grote markt met bekende leveranciers, maar ook altijd weer een paar nieuwkomers.

Dieetvragen?

Bij de stand van de NCV aan het begin van de glutenvrije markt is van 10.00-13.30 uur een diëtist aanwezig. Zij beantwoordt graag al je vragen.

Lezing

De lezing over coeliakie wordt dit jaar gehouden door MDL-arts G. Tack - Blokker. Aanmelden hiervoor is niet nodig, maar kom op tijd, zodat je nog een plekje in de zaal kunt bemachtigen. De lezing begint om 11.00 uur.

Kinderactiviteit

Tijdens de markt worden kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan de kinderbakactiviteit. De afgelopen jaren hebben we pepernoten gebakken en speculaaskoekjes versierd. Ook dit jaar zal er weer een Sinterklaas lekkernij worden uitgekozen om te maken en versieren. Het is een inloopactiviteit, aanmelden vooraf niet nodig.

Verloting

Bij de ingang van de hal bestaat de mogelijkheid om loten te kopen. De prijzen voor de verloting worden beschikbaar gesteld door de diverse leveranciers. De opbrengst komt ten goede voor de kinderactiviteiten die door de vrijwilligers georganiseerd worden.

Lunch

Ook op deze dag kan je weer genieten van een glutenvrije lunch. Het is helaas niet meer mogelijk op via de website lunches te bestellen voor de markt in Assen.

Tips

Neem een koeltas mee naar de glutenvrije markt om uw aankopen koel te houden.

Betalen met pin kan bij een aantal leveranciers maar niet bij iedereen. Hotel Van der Valk heeft geen openbare pinautomaat. Neem daarom voldoende contant geld mee om uw inkopen te kunnen betalen.

Locatie

Van der Valk Hotel Assen
Balkenweg 1
9405 CC Assen
T: 0592-851515

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Raadpleeg www.9292.nl

Eigen vervoer

Vanuit Groningen: A28 afslag 33 (Assen West), bij rotonde linksaf, stoplichten rechtdoor, de parkeerplaats Van der Valk oprijden

Vanuit Zwolle: A 28 afslag 33 (Assen West), onderaan afslag links, na 200 meter bij stoplichten links, parkeerplaats bij Van der Valk oprijden.

Sponsoren

De kruidnoten van lePoole en de eierkoeken van Bakker Leo voor de kinderopvang zorgen voor een nog leukere dag! Veel dank hiervoor!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944