Volg ons

Sinterklaasfeest in ’s-Hertogenbosch

Datum:22 november 2015

Tijd:11:15 tot 13:00

Op zondag 22 november 2015 houdt de NCV regio Noord Brabant/Zeeland het glutenvrij Sinterklaasfeest in ’s-Hertogenbosch. Sinterklaas is niet alleen een kinderfeest maar ook een familiefeest, dus het hele gezin is welkom. Per gezin geldt een maximum van twee begeleiders. Deze middag is uiteraard geheel glutenvrij en compleet met pepernoten. Dit geldt dus ook voor de aanwezigen die geen glutenvrij dieet volgen. 
Consumpties bij de bar zijn voor eigen rekening. Wij zorgen voor glutenvrij snoepgoed, lekkernijen en drinken voor de kinderen.

Aanmelding
Het programma is zo opgezet dat alle kinderen persoonlijk bij Sint langs komen voor een praatje en een cadeautje. De cadeaus mogen pas uitgepakt worden als ieder kind bij Sint is geweest, dus het programma kan niet te lang duren. Vandaar dat er voor het Sinterklaasfeest een maximum van 45 kinderen geldt, dus wacht niet met aanmelden.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan nb.sinterklaasdenbosch@glutenvrij.nl. Vermeld hierin de namen en leeftijden van de kinderen die willen deelnemen. Uw inschrijving is pas definitief nadat u van ons een  bevestiging van uw inschrijving heeft ontvangen en na ontvangst van uw betaling.  

Betaling
Bij bevestiging van uw inschrijving zullen wij u verzoeken om de kosten voor deze middag per bank of giro aan de penningmeester van de NVC regio Noord Brabant / Zeeland over te maken. Tevens zullen wij bij de bevestiging van uw inschrijving een formulier toesturen. Hierop vindt u de bovenstaande informatie, aangevuld met andere relevante informatie waaronder een routebeschrijving en een vragenlijst.  

 • Contactpersoon:
  Kinderen
 • Regio:
  noord brabant/zeeland
 • Adres:
  De Lachende Vis, Empelsedijk 21, 5235 AD ’s-Hertogenbosch/ Oud Empel (let op; nieuwe locatie ten opzichte van voorgaande jaren)
 • Email:
 • Kosten:
  Indien gezinslidmaatschap van NCV: € 7,- per kind; begeleiders gratis
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944