Volg ons

Glutenvrije Groepsreis 2019 Hotel Aduard

Datum:5 juli 2019 - 8 juli 2019

Hotel Aduard heeft voor NCV-leden een glutenvrij arrangement voorbereid, met drie overnachtingen en een glutenvrij ontbijt en dinerbuffet. Het hotel – dichtbij de stad Groningen gelegen – heeft zich aangesloten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij. Het eten wordt bovendien bereid met “verse” streekproducten, vlees van eigen koeien, zo ook overheerlijk zelfgemaakt Boerenijs! 

Ervaringen van NCV-leden van het eerste Glutenvrije weekend in april 2018:

“Op vrijdag 20 april zijn we om 15.00 uur aangekomen in Hotel Aduard, waar zij weten wat gastvrijheid is. Lena – ‘onze zorgcoach’ – zorgde voor een hartelijk ontvangst. Goed eten, een prachte kamer, mooie uitstapjes, goede gesprekken en een heel mooi samenzijn, omschrijven het glutenvrije weekend. Dat er zoveel passie, saamhorigheid, respect en gezelligheid in drie dagen past, is een bijzondere ervaring. Dank hiervoor!”, aldus de NCV-gasten.

Ontvangst: vrijdagmiddag tussen 15.00 en 15.30 uur met koffie, thee + een glutenvrije traktatie (bij de prijs inbegrepen)

Vertrek: maandagochtend 11.00 uur (voor uitchecken dienen eventuele drankjes et cetera voor eigen rekening betaald te zijn)

Het arrangement bestaat uit:

 • Ontvangst met koffie/thee en glutenvrije traktatie
 • 3 overnachtingen in een luxe kamer* met weids uitzicht
 • Elke morgen een uitgebreid glutenvrij ontbijtbuffet
 • Elke avond een uitgebreid glutenvrij buffet
 • ‘s Middags genieten van  overheerlijke glutenvrije lekkernijen.
 • Wat later op de avond, onder genot van glutenvrije hapjes, zijn er mogelijkheden voor oudhollandse spellen in een nieuw jasje of voor een goed gesprek. Vanzelfsprekend kan er ook glutenvrij bier worden besteld.
 • Muzikale avond op zondag, onder het genot van een heerlijke glutenvrije traktatie.

 

*NCV-leden die zich individueel opgeven (dus zonder partner), delen een kamer met een ander NCV-lid. Uiteraard delen dames een kamer met elkaar en heren een kamer met elkaar. De kamers beschikken over twee losse eenpersoonsbedden. Wilt u liever een eigen kamer, geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. Extra kosten voor een eenpersoonskamer bedragen 60 euro.

Er worden uitstapjes gedaan naar:

 • Waddeneiland Schiermonnikoog
 • een rondvaart door de mooie stad Groningen.

Tussendoor is er volop gelegenheid om in de buitengebieden rondom Aduard te wandelen en voor de sporters, heerlijk tussen de landen door te joggen.

Kosten

Kosten: 249 euro p.p.* inclusief: drie hotelovernachtingen, ontbijt, diner (lopend buffet). Exclusief: drankjes en eventuele extra bestellingen tussendoor. Deze zijn voor eigen rekening.

Uw inschrijving is pas definitief ná betaling; daarom graag direct na uw inschrijving het deelnemersgeld over te maken op bankrekeningnummer NL58RABO0375862080 t.n.v. Hotel Restaurant Aduard, o.v.v. Glutenvrije Groepsreis 2019 + NCV-lidmaatschapsnummer + de datum van het betreffende weekend.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u meer weten? Mail dan gerust naar groepsreis@glutenvrij.nl

U kunt zich hier aanmelden voor de groepreis: https://www.glutenvrij.nl/activiteitenkalender/inschrijfformulier_groepsreis_hoteladuard

LET OP: er is per weekend plaats voor maximaal 30 personen (toegankelijk voor NCV-leden en partner: bij opgave NCV-lidmaatschapsnummer opgeven). Vol=vol

U kunt hier de disclaimer en zorgvuldigheidsstatement lezen.

Meest gestelde vragen

Klik hier voor de meest gestelde vragen over de groepsreis.

Over de route

Neem de route Aduard richting Zuidhorn. Er blijkt ook een Aduard in Groningen te zijn en dat is het NIET. Kijk hier voor de route in Google Maps.

 • Doelgroep:
  Alle leden
 • Plaats:
  Aduard (Groningen)
 • Adres:
  Friesestraatweg 13, 9831 TB ADUARD
 • Email:
 • Korting:
  249 euro p.p.
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944