Volg ons

Het Corona-virus houdt de gemoederen flink bezig. Ook wij volgen het nieuws op de voet. Hierin volgen wij de lijn van het RIVM. Dat betekent vooralsnog dat de glutenvrije markt aanstaande zaterdag 7 maart in Veldhoven gewoon doorgaat, tenzij het RIVM een negatief advies afgeeft voor evenementen.

Update 6 maart:
De markt in Veldhoven gaat vooralsnog gewoon door. Het RIVM heeft mensen uit Noord-Brabant met gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts gevraagd thuis te blijven. 

Er is geen negatief advies voor scholen, evenementen etc. Dus heb je geen van de bovengenoemde klachten, kom dan gewoon naar de markt. Heb je die wel, dan vragen wij je natuurlijk met het RIVM om even thuis te blijven.

Zijn er wijzigingen, dan laten we dat op deze pagina meteen weten. Vooralsnog gaan we uit van het positieve en zien uit naar een gezellige glutenvrije markt.

Glutenvrije markt Veldhoven

Datum:7 maart 2020

Tijd:11:00 tot 14:00

Op zaterdag 7 maart kunnen alle leden en hun familie en vrienden weer tussen 11.00 en 14.00 uur proeven, ideeën uitwisselen met de leveranciers en uitgebreid inkopen doen op de succesvolle glutenvrije markt in Veldhoven in het mooi verbouwde Strand365 (voorheen De Heiberg).

Verschillende leveranciers van glutenvrije producten staan voor je klaar met heerlijke producten. En ook onze diëtist, bakinstructrices en voorlichters zijn aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden. Zet de datum in je agenda!

Een tas voor je pas

Je ledenpas is geld waard, dus vergeet hem niet mee te nemen. Op vertoon van je ledenpas bij de ingang, ontvang je een bonnetje waarmee je bij de stand van Schär een goodiebag kunt ophalen. 

Waar en wanneer

De markt vindt plaats op zaterdag 7 maart van 11.00 tot 14.00 uur in Strand 365, Heerseweg 49 in Veldhoven (voorheen de Heiberg). Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis. Klik hier voor de routebeschrijving naar Strand365

Contant geld

Niet elke leverancier heeft een mobiel pinapparaat en het is ook niet mogelijk bij de locatie contant geld te pinnen. Daarom adviseren wij je om voldoende contant geld mee te nemen.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Dan kan je mailen naar info@glutenvrij.nl

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944