Volg ons

Bakworkshop Hengelo (OV)

Datum:1 januari 2021

Tijd:19:00 tot 22:00

Tip: houd de actuele berichten voor zowel de data als het programma op de website in de gaten.

De glutenvrije bakworkshops in Hengelo (OV) zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in 't Genseler en worden gegeven door Gea van Vegchel en Ellen Habes, erkend bakinstructrices van de NCV.

De data voor de volgende bakworkshops staan nog niet vast, dat heeft te maken met de roosterplanning op de school waar wij te gast zijn. Wij hebben wel een globaal jaar schema voor al onze (Thema)baklessen:

  1. eind feb/begin mrt;
  2. eind mei/begin juni;
  3. eind sept/begin okt en
  4. ongeveer half november; deze novemberles is traditioneel een les vol recepten in het kader van de diverse feestelijkheden in de decembermaand.

Per workshop is er plaats voor maximaal 16 deelnemers. Aanmelden kan door een mailtje te richten aan: ov.bakinstructie.gea@glutenvrij.nl.

Wij hanteren de tarieven van de NCV en na ontvangst van het cursusgeld wordt de definitieve plaatsing per email bevestigd.

Het bakprogramma is steeds zeer gevarieerd, met verrassende recepten zowel voor de beginnende, als voor de meer ervaren "glutenvrije bakker". Alles wordt geproefd, resultaat verzekerd! Er is daarnaast voldoende tijd en aandacht voor het onderling uitwisselen van ervaringen, tips en (bak)trucjes. We vinden het belangrijk om er steeds weer een gezellige en succesvolle avond van te maken, die inspiratie geeft om ook thuis zelfstandig aan de slag te gaan.

Tip: houd dus de actuele berichten voor zowel de data als het programma op de website in de gaten, zie daarvoor: https://www.glutenvrij.nl/activiteitenkalender

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944