Volg ons

Sinterklaas bakworkshop in Zoetermeer

Datum:9 november 2015

Tijd:19:15 tot 21:45

Bakles “Sinterklaas” van Karen van Zuilen en Dorothé van Maasacker in het ID College, van Doornenplantsoen 11, 2722 ZA in Zoetermeer.

Iedereen kan 3 verschillende recepten bakken: speculaasstroopkoeken, borstplaat (onder voorbehoud) en speculaasbonbons of kruidnootjes. De recepten worden enkele dagen voor de bakles per e-mail naar de deelnemers opgestuurd. Daarbij zit dan ook een bijgewerkte lijst met spullen om mee te nemen.

Meebrengen naar de les (indien mogelijk)

  • digitale (grammen) weegschaal
  • mixer met gardes evt. kneedhaken
  • bakjes / zakjes om de baksels in mee naar huis te nemen
  • kwastje
  • beslagkom
  • theedoek / vaatdoekje / schort
  • afdrukjes van de recepten (in plastic mapje)

Als iemand een wafelijzer voor dunne wafels mee zou kunnen nemen dan horen wij dat graag, en dat geldt ook voor vormpjes voor borstplaat.

Tijdens de avond is voldoende tijd voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Info en/of aanmelden bij Karen van Zuilen, bakles.zoetermeer@glutenvrij.nl o.v.v. telefoon- en lidmaatschapsnummer. Ook extra dieetaanpassingen graag vermelden.
We werken met vooruitbetaling, dus na bevestiging van de aanmelding dient het cursusgeld te worden gestort op de rekening die wordt doorgegeven. Kosten: € 9.00 leden, €13.00 introducees en €24.50 voor niet leden.

  • Contactpersoon:
    Karen van Zuilen
  • Plaats:
    Zoetermeer
  • Regio:
    zuid-holland
  • Adres:
    Doornenplantsoen 11, 2722 ZA in Zoetermeer
  • Email:
  • Kosten:
    € 9.00 leden, €13.00 introducees en €24.50 voor niet leden
Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.