Volg ons

Glutenvrij Kinderkamp Utrecht / Flevoland / Noord-Holland > Gaat niet door!

Datum:6 november 2020 - 8 november 2020

 

 

Het kamp gaat dit jaar helaas niet door vanwege de nieuwe corona-maatregelen. 

We hopen jullie zo snel mogelijk een datum voor volgend jaar weten te kunnen laten weten!

  

 

 

 

 

 

Kinderkamp Utrecht gaat ook dit jaar weer naar Baarn. Het weekend is van vrijdag 6 november tot en met zondag 8 november 2020 in kamphuis De Stulp in Baarn 

Ben jij tussen de 8 en de 15 jaar oud?

Moet je glutenvrij eten?

Lijkt het je leuk om een weekend weg te gaan met alleen maar kinderen die óók glutenvrij moeten eten?

Dan ben je van harte uitgenodigd om (weer) een weekend met ons op kamp te gaan!

Het thema dit jaar is: Kerst!

Voor wie?

Het kamp is bedoeld voor glutenvrije kinderen uit Utrecht, Noord Holland en Flevoland in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar die lid zijn van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. De kampleiding bestaat voornamelijk uit ouders en ex-deelnemers. Tijdens het kamp zijn er alléén gluten- èn tarwezetmeelvrije etenswaren aanwezig. We mogen niet onvermeld laten dat we hierbij zoals ieder jaar weer kunnen rekenen op de steun van een aantal leveranciers, die daar een bijdrage aan leveren. Behalve met coeliakie kunnen we ook met andere voedselintoleranties, allergieën, diabetes etc. rekening houden. Wel goed vermelden op je inschrijfformulier!

Wat doen we?
Tijdens het kamp worden activiteiten ondernomen in een BO- en VO-groep (Basis- en Voortgezet Onderwijs). Voorgaande jaren hebben we bijvoorbeeld scheikundige proefjes gedaan, en een bingospel gespeeld (BO), een DJ-workshop gedaan en gezwommen (VO). Er zijn ook een aantal gezamenlijke activiteiten, zoals de bonte avond op zaterdag en een mooi kampvuur natuurlijk!

Corona

We zijn ons aan het verdiepen in de RIVM richtlijnen en in de plannen/uitvoering van andere kinderkampen, zodat we een gedegen plan kunnen opzetten. Als backup zullen we ook een scenario uitwerken waarin we alleen met de kinderen t/m 12 jaar op kamp gaan, maar we gaan er niet vanuit dat we dat nodig zullen hebben.

Kort samen gevat kunnen we zeggen:

«  In het 'boekje' dat deelnemers van tevoren altijd gemaild krijgen zal uitgebreid ingegaan worden op de coronamaatregelen die we nemen. Dat boekje wordt half oktober verstuurd.

«  We beslissen uiterlijk 2 november definitief óf en hoe we doorgaan. Dat is weliswaar erg kort van tevoren, maar het heeft weinig zin om de knoop eerder door te hakken. We weten ondertussen dat dingen soms ineens snel kunnen veranderen.

«  De inschrijfprocedure (en het betalen) zullen hetzelfde zijn als altijd. Mocht het kamp niet doorgaan, wordt de betaling teruggestort.

Inschrijving & kosten
Op zaterdag 12 september om 12.00 uur wordt de inschrijving geopend. Je kunt je vanaf dat moment aanmelden via de NCV-site: www.glutenvrij.nl/kampbaarn. Je inschrijving is officieel als je daarvan bevestiging van ons hebt gekregen. De deelnamekosten zijn €60,-. 

De kampleiding heeft er zin in, hopelijk jullie ook!!!

Groetjes namens alle leiding,
Renske van Dijk & Rozemarijn Lahpor

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944