Volg ons

Online workshop glutenvrij quiche bakken

Datum:4 februari 2021

Tijd:20:00 tot 21:00

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Karen van Zuilen o.v.v. lidmaatschapsnummer en woonplaats via een mailtje naar zh.leiden@glutenvrij.nl

Tijdens deze workshop beginnen we met een basisrecept waarmee je zelf glutenvrij deeg voor een quiche kan maken. Dit basisrecept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen.

Wij geven een demonstratie zodat je kan zien hoe het deeg er uit komt te zien en hoe er een bodem van gemaakt wordt.
Nadat de deelnemers hun vragen gesteld hebben over het deeg vervolgen we de workshop met allerlei verschillende vullingen. Ook kunnen we suggesties geven voor aanpassingen voor meerdere dieet-eisen.
Na afloop worden de tips en verschillende vullingen via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Bij het basisrecept dat enkele dagen voor de workshop per e-mail naar de deelnemers opgestuurd wordt zit ook een link voor de Zoom meeting en een beschrijving voor het maken van de verbinding. Als er interesse is voor deze workshop via Whatsapp beeldbellen dan horen we het graag, dan kunnen we nog een andere datum uitkiezen voor een extra sessie.

Graag tot ziens!

Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944