Volg ons

Online demonstratie Zomerse tartelettes maken --> VOL

Datum:20 mei 2021

Tijd:20:00 tot 21:00

Deze bakworkshop is vol.  
Je kunt helaas niet meer meedoen.  
Kijk op de activiteitenkalender voor een andere workshop.

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer en woonplaats via een mailtje naar:  zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl 

Tijdens deze workshop beginnen we met een basisrecept waarmee je zelf tartelettes kan maken. Dit basisrecept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je veel extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we dingen opzoeken en testen.

Wij geven een demonstratie van het maken van het deeg zodat je kan zien hoe het deeg er uit komt te zien. We geven je tips en trucs zoals de meelsamenstelling en suggesties voor de vulling en versiering van de tartelettes.

Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept dat enkele dagen voor de workshop per e-mail naar de deelnemers opgestuurd wordt zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Graag tot ziens! 
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

• Contactpersoon: Sevanne Keizer
• Email: zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
• Type workshop: Zoom meeting met demonstratie en vragenuurtje

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944