Volg ons

Online bijeenkomst voor (nieuwe) leden > VOL

Datum:17 maart 2021

Tijd:19:30 tot 21:30

Deze bijeenkomst is helaas vol. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@glutenvrij.nl. Je krijgt dan bericht als de datum voor de volgende bijeenkomst bekend is.

Als nieuw lid, maar ook als je al langer lid bent, heb je vaak veel vragen. Over coeliakie, over hoe dat nou praktisch werkt met het glutenvrij dieet, over het werk van de NCV of je wilt graag ervaringen kunnen uitwisselen met andere mensen met coeliakie. Een antwoord op je vragen vind je tijdens de vele bijeenkomsten die we organiseren. Denk aan markten, voorlichtingsbijeenkomsten of activiteiten. Deze kunnen we nu helaas niet kunnen organiseren.

Maar het kan wel anders!

Maak tijdens deze online bijeenkomst voor (nieuwe) leden kennis met de NCV!
De bijeenkomst start met een plenair gedeelte waar je kunt kijken en luisteren naar presentaties over coeliakie en het glutenvrije dieet.
Na deze presentaties volgen in twee ronden parallelle deelsessies, waar je in een klein groepje in gesprek kunt gaan met een bakinstructrice, diëtist of met andere leden met coeliakie. Op het inschrijfformulier kun je jouw keuze aangeven.

Het programma ziet er zo uit:
19.30u Welkom door Floris van Overveld, directeur van de NCV
19.45u Presentatie ‘Wat is coeliakie?’
19.55u Presentatie ‘Het glutenvrij dieet’
20.15u Pauze
20.20u Deelsessie 1
20.50u Pauze
20.55u Deelsessie 2
21.30u Afsluiting

Je kunt je inschrijven via deze link.

Let op: omdat we de groepen in de deelsessies graag klein houden is er een maximaal aantal plaatsen van 40 deelnemers. Mocht je geen plaats hebben kunnen bemachtigen, stuur dan een mail naar info@glutenvrij.nl.
We sturen jou dan als eerste de datum van de volgende bijeenkomst.

Wat doet de NCV nog meer?

Wat doet de NCV nog meer?

De NCV is de belangrijkste belangenbehartiger voor mensen met coeliakie. We doen er veel aan om hun leven makkelijker te maken.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944