Volg ons
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Heb je een interessante lezing gezien of misschien wel meer? Dan kan je je hier inschrijven. Via 1 formulier kan je aangeven aan welke lezingen je wilt deelnemen.

Inschrijven

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Je kan je voor zoveel lezingen inschrijven als je maar wilt! Je kunt je inschrijven tot en met 24 september.

Mailbox

Houd je mailbox goed in de gaten, want één dag van tevoren ontvang je een email. Deze e-mail is afkomstig van het bedrijf dat ons ondersteunt om het technisch allemaal voor elkaar te krijgen. Deze email bevat een nieuwe link voor het onderdeel waarvoor jij je inschreef.  Bewaar deze dus goed!

Wat heb je nodig?

Je hebt een computer, laptop of tablet met een stabiele internetverbinding nodig. We adviseren je om een moderne, up-to-date internetbrowser te gebruiken zoals Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari. 

Presentatie begint

Is het zover en zit je klaar achter je computer? Klik dan op de link die je in je mail hebt ontvangen, zo ga je naar de presentatie. Een paar minuten voordat de presentatie begint, voer je het wachtwoord in dat is meegestuurd. Zorg dat je een lekkere glutenvrije versnapering en wat te drinken bij de hand hebt en wacht geduldig af. Je kunt de presentatie bekijken en meepraten via de chat. 

Mocht het je op het laatste moment niet lukken, bel dan naar 085-0230597 

Heb je een vraag tijdens de lezing?

Wil je een vraag stellen tijdens de lezing? Die kan je stellen via de chat die open staat in hetzelfde venster als de video. Als je gebruik maakt van de chat, dan is je voor,- en achternaam zichtbaar en kunnen de andere deelnemers jouw vraag ook lezen. Zelf ben je overigens niet in beeld. Bij elke lezing is er iemand van het NCV-team aanwezig die de chat bijhoudt. We kunnen niet garanderen dat alle vragen worden beantwoord, maar we doen natuurlijk wel ons best! 

Veel plezier!

Wat nou als je toch niet kan?

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan een lezing, maar je hebt je wel ingeschreven? Jammer, maar geen nood. Je hoeft je niet af te melden!

Meer informatie?

Stuur een mailtje naar info@glutenvrij.nl.

Programma

Bekijk hier het hele programma van de online lezingen.

Inschrijven

Enthousiast over de lezingen? Schrijf je dan hier in! Hoe het werkt nadat je hebt ingeschreven lees je hier.

Nog geen lid en toch graag een online lezing bijwonen?

Word dan nu lid van de NCV en maak ook gebruik van alle andere voordelen.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944