Volg ons

Livaad 'App' voor Android telefoons

19 oktober 2011

Met de mogelijkheden van de moderne smartphones wordt het glutenvrij inkopen doen steeds eenvoudiger. Voor Livaad is er sinds kort een app voor Android toestellen.

Een gratis "APP" kunt u op uw Android (merken als HTC en Samsung) telefoon installeren waarmee u de gegevens van Livaad kunt opzoeken door de productnaam in te voeren of door gebruik te maken van de camera van uw telefoon die dienst doet als barcode scanner.

Livaad is een database op internet waar van een heleboel producten wordt vermeld of het glutenvrij, tarwezetmeelvrij en/of lactosevrij is. Het is een handig hulpmiddel om je op weg te helpen bij het vinden van glutenvrije producten, maar het blijft altijd belangrijk om zelf het etiket te lezen. Livaad is mensenwerk en ook daar kunnen foutjes gemaakt worden.

Ook voor andere telefoons zijn er manieren om in de winkel gebruik te maken van de Livaad database, lees er hier meer over.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.