Volg ons

Tess fietst ruim €1000 bij elkaar voor onderzoek

3 juni 2015
Auteur: NCV

Ondanks de harde wind en af en toe wat regen, heeft Tess Wennekes de fietstocht Limburgs Mooiste afgelopen zaterdag 30 mei volbracht. Ze heeft tot nu toe ruim €1000 bij elkaar gefietst voor onderzoek naar coeliakie. Wat een fantastische prestatie!! Tess vertelt zelf over haar avontuur het volgende:

'Ik ging onder de start door met zenuwen in mijn buik. We kwamen een groepje mensen tegen maar die raakten we ook weer kwijt. Na een tijdje kwam er een file op de weg want er lag bijna alleen maar modder. We hebben 1 snicker, sap, fruit en brood opgegeten bij een fonteintje. We gingen in groepjes van twee, mama en ik 30 km en papa en ome Bastiaan 45 km op de MTB.

We hadden ook een regenpak mee, wel handig want als het ging druppelen dan deed ik mijn regenjas aan en droog was het. We hebben ook iets van de mijnwerkers gezien, een treintje waarmee ze onder de grond gingen en iets om mee te hijsen en een groot kapelletje waar wat verteld werd, dat was interessant. We zijn ook de weg kwijt geraakt, daardoor was het geen 30 km maar 32. Het waaide heel hard en er waren hele hoge heuvels. Toen ik onder de finish door kwam, was ik heel blij.

Dank je wel voor alle mensen die mij hebben gesponsord

Groetjes Tess Wennekes’

Even snel de regenjas aan

Tess over de finish

 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944