Logo
NCV | Uitnodiging kamp Baarn: Winterwonderland
  24 augustus 2017 | EDITIE Uitnodiging
Winterwonderland!

Hallo!

Ben jij tussen de 8 en de 15 jaar oud? Moet je glutenvrij eten? Lijkt het je leuk om een weekend weg te gaan met alleen maar kinderen die óók glutenvrij moeten eten?

Dan ben je van harte uitgenodigd om (weer) een weekend met ons op kamp te gaan!

Net als de voorgaande jaren wordt het kamp gehouden in kamphuis De Stulp in Baarn. Het kamp begint vrijdagavond 3 november en duurt tot en met zondag 5 november.

Het thema dit jaar is:

Winterwonderlandbanner2

 

Het kamp is bedoeld voor glutenvrije kinderen uit Utrecht, Noord-Holland en Flevoland in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar, die lid zijn van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.
De kampleiding bestaat voornamelijk uit ouders en ex-deelnemers. Behalve met coeliakie kunnen we ook met andere voedselintoleranties, allergieën enz. rekening houden. Wel goed vermelden op je inschrijfformulier! Ook hebben we twee moeders van kinderen met diabetes als begeleider mee op kamp.

Tijdens het kamp worden activiteiten ondernomen in een BO- en VO-groep (Basis- en Voortgezet Onderwijs). Voorgaande jaren hebben we bijvoorbeeld maskers van gips gemaakt, en een bingospel gespeeld (BO), een spooktocht gelopen en gezwommen (VO). Er zijn ook een aantal gezamenlijke activiteiten, zoals de bonte avond op zaterdag en een mooi kampvuur natuurlijk!

Tijdens het kamp zijn er alléén gluten- èn tarwezetmeelvrije etenswaren aanwezig. We mogen niet onvermeld laten dat we hierbij zoals ieder jaar weer kunnen rekenen op de steun van een aantal leveranciers, die daar een bijdrage aan leveren.

Op zaterdag 9 september om 12.00 uur wordt de inschrijving geopend. Je kunt je vanaf dat moment aanmelden via de NCV-site: www.glutenvrij.nl/kampbaarn

Je inschrijving is officieel als je daarvan bevestiging van ons hebt gekregen. De deelnamekosten zijn €57,50. Zodra de groepen vol zijn, wordt de inschrijving gesloten en ontvang je alle informatie over het kamp (waarschijnlijk begin oktober).

De kampleiding heeft er zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes namens alle leiding,

Renske van Dijk & Rozemarijn Lahpor

Voor vragen kunt u terecht op het e-mailadres: ut.kinderkamp@glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden