Logo
NCV | Dringend hulp gezocht! Sinterklaas zoekt Glutenvrije Piet
  19 oktober 2017 | EDITIE Oproep
Glutenvrije Piet worden?!

Sinterklaas zoekt met spoed Glutenvrije Pieten voor de intocht!

Img-290517-059.onlinebild2

Een Sinterklaasfeest is voor alle kinderen, dus ook onze glutenvrije kinderen! Dat is wat we dolgraag willen vanuit de NCV.

Wij zien het helemaal voor ons, alle glutenvrije kinderen die straks langs de kant van de weg staan en hoopvol uitkijken naar de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. En daar komen ze dan eindelijk. En wat zien we daar?!

Tussen alle knechten van Sinterklaas lopen speciaal herkenbare Glutenvrije Pieten met glutenvrije pepernoten en snoepgoed. Die zijn exclusief uit Spanje meegekomen voor kinderen met een glutenvrij dieet.

Deze Pieten bewaken hun pepernoten enorm goed, want ze hebben verstand van gluten(-intolerantie) en kruisbesmetting!

Daarom willen we graag dat overal in Nederland glutenvrije Pieten die alles weten van een glutenvrij dieet meedoen aan de intocht.

Ben jij die Piet? Dan zoeken we jou!

Jij gaat als glutenvrije Piet snel aanhaken bij de lokale organisatie van het Sinterklaasfeest en wij helpen je daarbij. Wat we nu al weten is dat hij in ieder geval komt  naar Aalsmeer, Assen, Barneveld, Bleiswijk, Boxmeer, Chaam, Dedemsvaart, Elst, Hulst, Leeuwarden, Middelburg, Pijnacker en Wormer. Via www.glutenvrij.nl zullen alle plaatsen zichtbaar worden.

Lees hier hoe je dat doet Hoe word ik een officiële Glutenvrije Piet’.

Glutenvrije Piet is een initiatief van vrijwilliger Monique Stevens en de Nederlandse Coeliakie Vereniging

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden