Volg ons
Lid of donateur worden? Jouw steun is belangrijk!

Lid of donateur worden? Jouw steun is belangrijk!

Je bent van harte welkom als lid of donateur van de NCV! Op die manier krijg je toegang tot het alle informatie uit het besloten Kenniscentrum en ontvang je vier keer per jaar het zeer informatief ledenblad Glutenvrij Magazine. Ook draag je bij aan voorlichting, belangenbehartiging en wetenschappelijk onderzoek. 

Voordelen lidmaatschap

Uiteraard biedt het lidmaatschap van de NCV je veel voordelen. Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.

Kosten lidmaatschap

Lidmaatschap van de NCV kost € 30,- per jaar bij automatische incasso. Wil je liever zelf je contributie overmaken, dan bedraagt de contributie € 35,-. Meld je je aan na 1 juli, dan betaal je de helft van de jaarlijkse contributie. Vanaf 1 december is er geen contributie verschuldigd voor het lopende jaar. Je wordt dan direct lid voor het komende jaar.

Lees meer bij Contributie. 

Woon je in het buitenland?

Ook als je in het buitenland woont kan je lid worden van de NCV. Neem hiervoor even contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@glutenvrij.nl. Je kunt dan het Glutenvrij Magazine digitaal lezen op onze website. Door de hoge kosten voor de verzending naar het buitenland sturen wij het magazine buiten Nederland niet per post.

Vergoeding lidmaatschap zorgverzekeraar?

Veel zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende verekering het lidmaatschap van een patiëntenorganisatie eenmalig of jaarlijks. Controleer hier je polis om te zien of dit ook voor jou geldt in 2019. Aan dit overzicht kunnen geen rechten jegens de NCV worden ontleend. 

Wat ontvang je als nieuw lid?

Na de online aanmelding als lid, kun je direct inloggen op het ledengedeelte van de website en heb je dus toegang tot de exclusieve informatie voor leden. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je van ons een informatiepakket met:

 • je ledenpas
 • het meest recente nummer van Glutenvrij Magazine
 • informatiemateriaal over coeliakie en een glutenvrij leven

 

Wat ontvang je als nieuwe donateur?

Indien je kiest voor een donatie, kun je zelf het bedrag vaststellen (minimaal € 30,- om het Glutenvrij Magazine te kunnen ontvangen). Een gift aan de NCV is door onze ANBI-status onder voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Lees ook meer over de fiscale regels bij doneren. Na de online aanmelding donateur, kun je direct inloggen op het besloten gedeelte van de website en heb je dus toegang tot de exclusieve informatie voor donateurs en leden. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je van ons een informatiepakket met:

 • het meest recente nummer van Glutenvrij Magazine
 • informatiemateriaal over coeliakie en een glutenvrij leven

Het welkomstpakket

Als nieuw lid bieden wij je graag een uitgebreid welkomstpakket met glutenvrije producten met een waarde van tussen de 30 en 50 euro. Zo kan je kennis maken met de diverse producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het welkomstpakket is mogelijk gemaakt in samenwerking met leveranciers en producenten van glutenvrije producten en bevat ook praktische informatie, recepten en achtergrondinformatie.

Voorwaarden welkomstpakket

 • Deze actie is uitsluitend geldig voor nieuwe leden (in het jaar dat ze lid worden) met volledig lidmaatschap, die gedurende de laatste vijf jaar geen welkomstpakket hebben ontvangen.

 • Indien je het welkomstpakket wilt ontvangen, zeg je toe, gelet op de kosten van het pakket, minstens 2 jaar lid te blijven van de NCV.

 • Deze actie is uitsluitend geldig indien je woonachtig bent in Nederland.

Indien je het welkomstpakket wilt ontvangen, kun je dat aangeven op het online aanmeldingsformulier.

Nadat je online lid bent geworden, zal het NCV-welkomstpakket binnen 6 à 8 weken toegestuurd worden.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

 • Welkomstpakket
 • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
 • Toegang tot de hele site
 • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
 • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.