Volg ons
Voordelen voor leden

Voordelen voor leden

Als lid van de NCV mag je rekenenen op een gratis welkomstpakket, gratis persoonlijk dieetadvies van onze diëtist, recepten, events, contact met lotgenoten, een magazine, kortingen, nieuwe inzichten en deelname aan de collectieve zorgverzekering.

Welkomstpakket

Nieuwe leden ontvangen een pakket met minimaal 10 glutenvrije producten. Zo maak je kennis met de diverse producten die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Het welkomstpakket is mogelijk gemaakt in samenwerking met leveranciers en producenten van glutenvrije producten. Voorwaarde is wel dat je minimaal twee jaar lid blijft én dat je gedurende de laatste vijf jaar geen Welkomstpakket hebt ontvangen. Deze actie is uitsluitend geldig indien je woonachtig bent in Nederland.

Gratis dieetadvies

Leden kunnen per mail en telefonisch al hun vragen over voeding kwijt aan onze diëtist en krijgen persoonlijk antwoord. Stuur je vraag onder vermelding van je lidnummer naar dietist@glutenvrij.nl

Ervaringen delen

Via de website en onze events kom je in contact met andere mensen met coeliakie, glutensensitiviteit of dermatitis herpetiformis

Glutenvrij Magazine

4x per jaar het tijdschrift 'Glutenvrij Magazine', een blad voor en over onze leden, met veel (wetenschappelijk) nieuws, praktische informatie en leuke interviews.

Exclusieve kortingen

Met de persoonlijke ledenpas krijg je korting op een aantal producten. Kijk hier welke leveranciers jou voordeel bieden.

Activiteiten

Gratis deelname aan landelijke en regionale glutenvrije markten van de NCV. Zie onze activiteitenkalender.

Exclusieve informatie

Een deel van het kenniscentrum is alleen toegankelijk voor leden. Naast wetenschappelijk informatie, vind je hier ook de gratis digitale dieetpasjes en dieetvertalingen. Je kunt alle nummers van Glutenvrij Magazine en de presentaties van bijeenkomsten lezen.

Collectieve zorgverzekeringen

Als lid van de vereniging kun je gebruikmaken van het collectieve zorgcontract met zorgverzekeraar VGZ en met Zilveren Kruis.

Gratis gezinslid aanmelden

Als je meerdere gezinsleden met coeliakie hebt die op hetzelfde adres wonen, kun je hen via Mijn NCV aanmelden als gratis gezinslid. Ook de gezinsleden ontvangen hun eigen ledenpas.

Bijdrage leveren aan onze doelstellingen

Ten slotte kun je door lid te zijn bijdragen aan onze doelstellingen. We vertellen je graag wat we allemaal doen om het glutenvrij leven zo goed mogelijk te maken.

Ja, ik wil lid worden

Ja, ik wil lid worden

Ben je overtuigd door alle voordelen? Klik hier om je aan te melden. 

Donatie of een gift

Donatie of een gift

Draag je de NCV een goed hart toe vanwege ons werk voor mensen met coeliakie? Met een donatie of gift help je ons enorm. 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE