Volg ons

Wat krijg je als je lid bent?

Wat krijg je als je lid bent?

Welkomstpakket: alle nieuwe leden ontvangen een pakket met heerlijke glutenvrije producten met een waarde van tussen de 45 en 60 euro. Zo kun je kennismaken met de diverse producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het welkomstpakket is mogelijk gemaakt in samenwerking met leveranciers en producenten van glutenvrije producten en bevat ook praktische informatie, recepten en achtergrondinformatie. Voorwaarde is wel je minimaal twee jaar lid bijft én dat je gedurende de laatste vijf jaar niet lid bent geweest van de NCV. Deze actie is uitsluitend geldig in Nederland.

Telefonische hulplijn: Vier ochtenden in de week (maandag tot en met donderdag van 9.00 - 12.00 uur) kan je als lid gratis algemeen dieetadvies van onze diëtist krijgen.

Ervaringen delen: In contact komen met andere mensen met coeliakie of dermatitis herpetiformis

Glutenvrij Magazine: 4x per jaar het tijdschrift 'Glutenvrij Magazine', een blad met veel nieuws, praktische informatie en brieven van lezers.

Exclusieve kortingen voor onze leden: met de persoonlijke ledenpas krijg je exclusieve voordelen, zoals korting op glutenvrije producten.

Activiteiten: gratis deelname aan landelijke en regionale activiteiten van de NCV. Zie onze activiteitenkalender.

Exclusieve informatie: een deel van het kenniscentrum is alleen toegankelijk voor leden. Naast wetenschappelijk informatie, informatiemateriaal en glutenvrije recepten, vind je hier ook de gratis dieetpasjes en dieetvertalingen, evenals alle nummers van Glutenvrij Magazine en presentaties van bijeenkomsten.

Collectieve zorgverzekeringen: Als lid van de vereniging kun je gebruikmaken van de collectieve zorgcontracten met zorgverzekeraar VGZ.

Als je meerdere gezinsleden met coeliakie hebt die op hetzelfde adres wonen, kun je hen via Mijn NCV aanmelden als gratis gezinslid. Ook de gezinsleden ontvangen hun eigen ledenpas.

Ten slotte: als lid of donateur steun je de vereniging en help je onze doelstellingen beter te verwezenlijken. Daar hebben uiteindelijk alle coeliakiepatiënten baat bij! 

Een Goed Glutenvrij leven

NCV zet zich in voor een goed glutenvrij leven. Dat doen wij allereerst met ons kenniscentrum waar je alle informatie vindt die voor je relevant is. Minstens even belangrijk is onze inzet voor de behartiging voor uw belangen en onze bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek. Om die redenen vragen wij je bij het online 'lid worden' om specifieke patiëntgegevens. Deze informatie gebruiken wij alleen geanonimiseerd. Deelname aan wetenschappelijk onderzoek vindt alleen plaats ná jouw persoonlijke toestemming. 

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.