Volg ons
Vrijwilligers, de drijvende kracht achter de NCV!

Vrijwilligers, de drijvende kracht achter de NCV!

Bijna 300 vrijwilligers vormen de drijvende kracht achter het werk van de NCV. 

De één zet zich in voor het geven van bakworkshops, de ander als redactielid van Glutenvrij Magazine en weer een ander als regiocoordinator. We kunnen niet zonder actieve en enthousiaste vrijwilligers. Sterker nog, we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zowel voor onze landelijke als regionale activiteiten.

Vrijwilliger zijn bij de NCV betekent dat je van ons als organisatie heldere en duidelijke afspraken kunt verwachten. En wij van jou. Die hebben we beschreven in een vrijwilligersovereenkomst.  Er is een vrijwilligerscoordinator om al je vragen te beantwoorden en voor activiteiten in de regio zijn er regionale werkgroepen. Jaarlijks organiseren wij een vrijwilligersdag. En als vrijwilliger van de Nederlandse Coeliakie Vereniging kan je hele leuke cursussen doen! Deze zijn helemaal gratis. Je kan al vrijwilliger worden van de NCV als je 14 jaar bent. Voor vrijwilligers ouder dan 16 jaar die met kinderen onder de 18 jaar werken en voor penningmeesters vragen wij altijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan.

Wil je ook vrijwilliger worden bij de NCV? Klik dan hier.

Voor meer informatie over de huidige vacatures, kijk hier.

Gerda Hobert, al 14 jaar vrijwilliger

Gerda belt de nieuwe leden in de regio Overijssel: 'Ik krijg alleen maar positieve reactie's. Dat er ook nog eens een keer gebeld wordt nadat ze lid zijn geworden, vinden mensen heel fijn. Het is geweldig om dit te mogen doen.'

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE