Glutenvrij bakken is vooral weten en wennen. Glutenvrije melen 'gedragen' zich anders in een baksel dan glutenvolle melen. En welke combinatie van ingrediënten moet je vermijden of juist bij elkaar zoeken? Hoe bak je lekkere wraps. Hoe maak je brood minder kruimelig. Allemaal vragen over glutenvrij bakken waarvoor je terecht kan bij onze gecertificeerde bakinstructeurs. Zij organiseren in diverse plaatsen in het land bakworkshops. Zij hebben vaak verschillende thema's; van een goed en lekker glutenvrij brood bakken tot bakken met kinderen en bakken voor de feestdagen. Je kunt ook ook online terecht voor een bakworkshop. Je leert onder leiding van een bakinstructrice om in je eigen keuken de heerlijkste glutenvrije baksels te maken.
Noord
Reinilde Heikamp - Drenthe; Assen
Paulien Groeneveld - Groningen
Jacqueline Toussaint - Friesland; Sneek
Overijssel
Astrid Klein Oonk - Deventer
Annemiek Tijhof - Almelo
Hendrien van der Gaag - Deventer
Zuid- Holland
Karen van Zuilen - Leiden
Sevanne Keizer-Huisman - Voorburg
Jeandrine Kastelein - Geervliet, telefoonnummer 06-16791138
Gelderland
Helaas (nog) niemand
Noord-Holland
Helaas (nog) niemand
Noord-Brabant
Dianne Schneijderberg - Zevenbergen
Utrecht
Wendeline van den Nagel - Utrecht
Limburg
Rik van Knippenberg - Schin op Geul
Kijk voor het hele aanbod aan bakworkshops op onze activiteitenkalender