Wat als je een glutenvrije gast verwacht?

Glutenvrije gerechten in jouw onderneming serveren moeilijk? Niet met onze hulp! Hieronder vind je factsheets met uitleg over glutenvrij eten, het lezen van etiketten en het voorkomen van kruisbesmetting tijdens de bereiding. Daarnaast geven we ook trainingen op locatie zodat jouw personeel weet wat ze moeten doen als er een glutenvrije gast komt.

Gratis Horecatraining Glutenvrij

Als NCV komen wij graag bij jou op locatie om met je mee te kijken naar de mogelijkheden in jouw onderneming en helpen we je met de punten waar je tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk. 

Daarom biedt de NCV gratis trainingen aan voor horecaondernemers op locatie om ook jouw medewerkers meer informatie over coeliakie en glutenvrij koken te geven. We komen dan langs in jouw onderneming en leggen jouw team uit wat coeliakie is, hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk en welke handige tips & trics er zijn om gemakkelijk veilig glutenvrije gerechten te serveren aan jouw gast. Natuurlijk is er ook ruim tijd om vragen te stellen en oplossingen te zoeken voor eventuele hindernissen specifiek voor jouw onderneming.

Vraag de gratis Horecatraining Glutenvrij aan

Wil je graag meer informatie of praktische tips?

Neem dan vooral contact op met Marissa Siemons, accountmanager horeca van de NCV, via horeca@glutenvrij.nl. Telefonisch contact kan ook op maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur via 035-6954002 (keuze 3).

Uitgelicht

Over gluten

Sporen van gluten, de nieuwe allergenenregels

Lees meer over 'Sporen van gluten, de nieuwe allergenenregels'
Symptomen en klachten

Symptomen en klachten bij coeliakie

Lees meer over 'Symptomen en klachten bij coeliakie'
Erfelijkheid

Is coeliakie erfelijk?

Lees meer over 'Is coeliakie erfelijk?'
Diagnose

Waarom is een diagnose zo belangrijk?

Lees meer over 'Waarom is een diagnose zo belangrijk?'

Uitgelicht

Gezond glutenvrij

Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten?

Lees meer over 'Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten?'
Veilig glutenvrij

Producten met het Crossed Grain keurmerk

Lees meer over 'Producten met het Crossed Grain keurmerk'
Productgroepen

Granen en alternatieven

Lees meer over 'Granen en alternatieven'
Gluten in non-food

Gluten in knutselmaterialen

Lees meer over 'Gluten in knutselmaterialen'

Uitgelicht

Op kamp

Goed voorbereid op kamp

Lees meer over 'Goed voorbereid op kamp'
Op de middelbare school

Glutenvrij eten als je naar de middelbare school gaat

Lees meer over 'Glutenvrij eten als je naar de middelbare school gaat'
18-28 jaar

Ontmoet andere jongeren met coeliakie

Lees meer over 'Ontmoet andere jongeren met coeliakie'
6-12 jaar

Houd je spreekbeurt over coeliakie

Lees meer over 'Houd je spreekbeurt over coeliakie'