Horecatraining Glutenvrij

De Nederlandse Coeliakie Vereniging geeft gratis training in het serveren van glutenvrije maaltijden voor jouw horecaonderneming. Wij komen langs in jouw onderneming en trainen jouw team. Daarnaast kijken we mee in de organisatie en geven we praktische tips en tricks om gemakkelijk en veilig glutenvrije gerechten te serveren.

Gratis training over glutenvrij in de horeca

De NCV vindt het belangrijk dat mensen met coeliakie ook veilig en goed glutenvrij uit eten kunnen gaan. Daarom biedt de NCV gratis trainingen aan voor horecaondernemers op locatie om ook jouw medewerkers meer informatie over coeliakie en glutenvrij koken te geven. We komen dan langs in jouw onderneming en leggen jouw team uit wat coeliakie is, hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk en welke handige tips & trics er zijn om gemakkelijk veilig glutenvrije gerechten te serveren aan jouw gast.

Onderwerpen van de horecatraining glutenvrij

  • Nederlandse Coeliakie Vereniging
  • Allergenen & wetgeving
  • Coeliakie
  • Het glutenvrije dieet
  • Risicoproducten
  • Kruisbesmetting
  • Horeca Alliantie Glutenvrij

Duur

De horecatraining glutenvrij duurt maximaal 1,5 uur. Natuurlijk is er ook ruim tijd om vragen te stellen en oplossingen te zoeken voor eventuele hindernissen specifiek voor jouw onderneming.

Resultaat

Na afloop van de horecatraining glutenvrij is jouw team op de hoogte van wat coeliakie is en hoe je in de dagelijkse praktijk gasten met coeliakie veilig kunt ontvangen. Daarnaast is er meegekeken in jouw bedrijf en jouw keuken en zijn eventuele aandachtspunten benoemd. Samen kijken wij naar oplossingen voor deze aandachtspunten en brengen we jou in contact met onze glutenvrije producenten indien gewenst.

Horecatraining Glutenvrij aanvragen

Gegevens contactpersoon
Bedrijfsgegevens

Uitgelicht

Over gluten

Sporen van gluten, de nieuwe allergenenregels

Lees meer over 'Sporen van gluten, de nieuwe allergenenregels'
Symptomen en klachten

Symptomen en klachten bij coeliakie

Lees meer over 'Symptomen en klachten bij coeliakie'
Erfelijkheid

Is coeliakie erfelijk?

Lees meer over 'Is coeliakie erfelijk?'
Diagnose

Waarom is een diagnose zo belangrijk?

Lees meer over 'Waarom is een diagnose zo belangrijk?'

Uitgelicht

Gezond glutenvrij

Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten?

Lees meer over 'Wat kan ik wel en wat kan ik niet eten?'
Veilig glutenvrij

Producten met het Crossed Grain keurmerk

Lees meer over 'Producten met het Crossed Grain keurmerk'
Productgroepen

Granen en alternatieven

Lees meer over 'Granen en alternatieven'
Gluten in non-food

Gluten in knutselmaterialen

Lees meer over 'Gluten in knutselmaterialen'

Uitgelicht

Op kamp

Goed voorbereid op kamp

Lees meer over 'Goed voorbereid op kamp'
Op de middelbare school

Glutenvrij eten als je naar de middelbare school gaat

Lees meer over 'Glutenvrij eten als je naar de middelbare school gaat'
18-28 jaar

Ontmoet andere jongeren met coeliakie

Lees meer over 'Ontmoet andere jongeren met coeliakie'
6-12 jaar

Houd je spreekbeurt over coeliakie

Lees meer over 'Houd je spreekbeurt over coeliakie'