Volg ons

De NCV heeft een nieuwe diëtiste

4 januari 2012

Per 1 januari heeft de NCV een nieuwe diëtiste om haar leden te ondersteunen en informeren omtrent het glutenvrije dieet.

Per 1 januari is Esther Melenberg-Hazelhoff in dienst als diëtiste van de NCV voor 20 uur per week. Esther is 27 jaar en werkt daarnaast in Hengelo en Almelo als diëtiste voor een aantal verpleeghuizen. In Emmen heeft ze zelfstandig een coeliakiepoli gerund. Werken voor de NCV vindt ze een logische stap in haar carrière waarin ze op zoek is naar meer verdieping van haar kennis over coeliakie.
Esther wordt verantwoordelijk voor het te woord staan van onze leden die vragen hebben over het glutenvrij dieet, maar wordt ook coördinator van de voorlichters in de regio en van de bakinstructrices.

Leden kunnen bij haar terecht voor algemene adviezen over coeliakie en het glutenvrije dieet. Indien nodig, schakelen we ook onze Medische Advies Raad (MAR) in. Adviezen van de NCV-diëtist kunnen niet worden opgevat als een diagnose, of de relatie vervangen met uw eigen arts of diëtist.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944