Volg ons

Glutenvrije Piet ook in Dokkum

20 oktober 2017

We lieten al weten dat in veel plekken in Nederland een Glutenvrije Piet meedoet, maar vandaag hoorden we van de burgemeester dat Sinterklaas ook een Glutenvrije Piet meeneemt naar Dokkum! Hier komt Sint en zijn Pieten als eerste aan in Nederland op 18 november. Of zoals Sint het zelf verwoordde: Sinterklaas is een feest voor iedereen. Maar voor veel kinderen is de aankomt van Sinterklaas niet altijd een leuk feest. Je kunt de pepernoten niet eten en highfiven met de Piet (kruimelgevaar!) doen sommige kinderen niet graag. Daarom neem ik dit jaar een Glutenvrije Piet mee.

Hoe kan jij meedoen?

We willen natuurlijk ook dat in andere dorpen en steden van NL een Glutenvrije Piet meeloopt. En daar kun jij aan mee doen! Download hier de instructie hoe je dat mogelijk maakt.

De Glutenvrije Piet is een initiatief van de Nederlandse Coeliakie Vereniging en haar vrijwilligers;  Monique Stevens, moeder van een kind met coeliakie en vrijwilliger van de NCV startte deze actie.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.