Logo
NCV | Glutenvrij Express - Financiële richtlijn en vrijwilligers gezocht voor Nederlandse Coeliakie Dag
  9 februari 2017 | EDITIE 1
Vrijwilliger gezocht voor de Nederlandse Coeliakie Dag 2017

Wil je ook een kijkje achter de schermen nemen van de Nederlandse Coeliakie Dag op zaterdag 8 april in Vianen? Geef je dan op als vrijwilliger en maak samen met vele andere vrijwilligers deze dag mogelijk voor onze leden. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Voor alle functies geldt dat je je kan opgeven bij Marieke Docters van Leeuwen via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl. Wees er snel bij, want er zijn overal maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Alle vrijwilligers krijgen voorafgaand aan de markt de gelegenheid rond te lopen en inkopen te doen, nog voordat de bezoekers de markt mogen betreden. Na afloop bieden we alle vrijwilligers een borrel aan met heerlijke glutenvrije hapjes. Ook ontvangen alle vrijwilligers een lunchbon voor gratis deelname aan het glutenvrije lunchbuffet.

Gastvrouwen en gastheren gezocht voor bij de lezingen en registratiebalie

Bij de lezingen
In vier zalen worden lezingen gegeven. We willen graag in elke zaal een vrijwilliger die de sprekers ontvangt, de sprekers een bloemetje overhandigt en de techniek in de gaten houdt. Vind je het leuk om gastvrouw of heer te zijn in een van de zalen en zo ook een aantal zeer interessante lezingen mee te pikken? Geef je op!

Registratiebalie
De registratiebalie is de eerste plek waar de bezoekers terecht kunnen met hun vragen. Bij de registratiebalie kunnen de bezoekers die gebruikmaken van de lunch hun lunchbon ophalen. Ook hiervoor zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers.

Informatiestand van de NCV

In de hal van Van der Valk staat een grote informatiestand van de NCV. Hier kunnen de bezoekers terecht voor informatiemateriaal, leuke hebbedingetjes en uiteraard om vragen over de vereniging te stellen. Lijkt het je leuk om de bezoekers te woord te staan en ze wegwijs te maken, dan is dit misschien iets voor jou.

Teller gezocht

We willen altijd graag weten hoeveel gasten de Nederlandse Coeliakie Dag bezoeken. Daarom zijn wij op zoek naar een of twee vrijwilligers die bij de ingang van Van der Valk de gasten willen tellen. Daar hebben we uiteraard een teller voor.

Kinderopvang medewerkers gezocht

Gedurende de hele dag is er kinderopvang aanwezig, zodat ouders een lezing bij kunnen wonen of even zonder de kinderen over de markt kunnen lopen. Wie vindt het leuk om een handje te helpen bij de kinderopvang?

Programma

Aan het lezingenprogramma van de dag wordt nog heel hard gewerkt. Zodra het programma bekend is plaatsen we het op de website. Ook zal het programma worden opgenomen in het komende nummer van Glutenvrij Magazine. Houd de website dus goed in de gaten!

De nieuwe financiële richtlijn is vastgesteld

Tijdens de vrijwilligersdag in oktober is samen met de regionale penningmeesters de richtlijn uit 2012 herzien. Na goedkeuring van de penningmeesters hebben we de financiële richtlijn op 27 januari 2017 vastgesteld. Als je vragen hebt over de richtlijn kan je terecht bij je regionale penningmeester. Mocht er geen penningmeester zijn in jouw regio, dan kan je je vragen stellen via vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl.

Klik hier om de financiële richtlijn te downloaden. De richtlijn staat ook op het vrijwilligersplatform op www.glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden