Volg ons

Pizza bakken

29 april 2015
5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars5 Stars Na 2 reactie(s)

Een basisrecept voor pizza's.

Uiteraard zijn de 'toppings' eindeloos: paprika, tomaat, courgette, champignons, ham, salami, tonijn, geraspte kaas in diverse smaken. Maak voor de onderlaag gebruik van pakje of pot kant en klare pastasaus (glutenvrij of pure tomatensaus).

Recept getoond tijdens NCV-dag 2015

Lees hier het volledige recept (pdf)


Geef je beoordeling



Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.