Samenwerking met Stichting Vakbekwaamheid Horeca

De toekomst van de horeca ligt bij de horeca-opleiders in Nederland. Daarom zet de NCV zich in voor meer kennis over coeliakie bij opleidingen.
Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) heeft als doel de vakbekwaamheid te vergroten in de horeca en ontwikkelt leermiddelen en lesmethodes voor horeca-opleiders en -ondernemers.
De NCV werkt samen met SVH aan een allergenenmodule in (digitale) leermiddelen. Zo worden (nieuwe) horecawerknemers getraind in de juiste omgang met allergenen, niet alleen met gluten, maar ook met noten, melk en andere allergenen. En uiteraard is ook kruisbesmetting een belangrijk punt dat behandeld wordt.
Zo zetten we steeds meer stappen naar bewustwording in de horeca.
De NCV werkt samen met SVH aan een allergenenmodule in (digitale) leermiddelen. Zo worden (nieuwe) horecawerknemers getraind in de juiste omgang met allergenen, niet alleen met gluten, maar ook met noten, melk en andere allergenen. En uiteraard is ook kruisbesmetting een belangrijk punt dat behandeld wordt.
Zo zetten we steeds meer stappen naar bewustwording in de horeca.