Volg ons

Glutenvrij Magazine 2017-4

7 december 2017

Graag willen we jullie bedanken voor de massale reacties op de NCV-campagne Horeca Alliantie Lekker Glutenvrij. De Tip/Top-kaartjes uit het vorige nummer worden volop uitgedeeld in het land. Blijf de NCV vooral doorgeven waar je lekker en glutenvrij hebt gegeten! We gaan door tot glutenvrij uit eten de gewoonste zaak van de wereld is.

In dit nummer gaan we dieper in op het fenomeen van alternatieve behandelaars. Wie heeft daar ervaring mee, vroegen we op Facebook. Ook bezoeken we Maribelle met haar paard Zeus dat na jaren klachten de diagnose glutengevoeligheid kreeg. En zijn glutenvrije Lidl-producten wel glutenvrij?
Voor de feestdagen kregen we van culinair journalist Janneke Vreugdenhil een lekker vlees-en vegetarisch recept. Veel leesplezier!

Namens het hele NCV-team wensen wij iedereen een fijne kerst toe! Natuurlijk gaan wij ons in 2018 ook weer hard inzetten voor mensen die glutenvrij leven.

Annette Karimi, hoofdredacteur Glutenvrij Magazine

Leden kunnen de volledige uitgave digitaal bekijken in het kenniscentrum voor leden. U kunt heel eenvoudig lid worden, klik hier.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden  

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.