Volg ons

Glutenvrij Magazine 2019-1

8 maart 2019

Het ‘nieuwe’ Glutenvrij Magazine! Ben je verrast? Of is het eventjes wennen? Dit vernieuwde Glutenvrij Magazine is het eindresultaat van vele handen. Een korte terugblik: In het decembernummer schreven we er al over: ons ledenblad is toe aan een metamorfose. Dus gingen we hard aan de slag. Samen met vrijwilligers, leden en vormgevers keken we kritisch naar de binnen-en buitenkant, de inhoud van de rubrieken, de fotografie, kleuren en letters.
Onze rode draad was: hoe maken we samen een mooi, eigentijds ledenblad dat nog fijner is om te lezen. Een blad dat helder, informatief en herkenbaar is voor iedereen die glutenvrij moet leven.
Daarbij hielden we natuurlijk rekening met jullie wensen in de afgelopen jaren, zoals de behoefte aan meer recepten. En door jullie gewaardeerde rubrieken staken we in een nieuw jasje.
Zo groeide langzamerhand dit vernieuwde magazine uit tot een ledenblad waar wij blij mee zijn, en we hopen natuurlijk jullie ook!

Graag wil ik mijn collega’s van het NCV-team, onze vrijwilligers en leden enorm bedanken voor de extra moeite en tijd die ze namen om samen Glutenvrij Magazine tot dit resultaat te brengen.
Natuurlijk horen we heel graag wat je ervan vindt.

Annette Karimi
hoofdredacteur

Leden kunnen de volledige uitgave digitaal bekijken in het kenniscentrum voor leden. Je kunt heel eenvoudig lid worden, klik hier.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944