Volg ons

Voorlichting

Voorlichting

Wij willen het leven met een glutenvrij dieet gemakkelijker maken!
Een belangrijk middel hiervoor is het verstrekken van juiste informatie aan onze leden. Over glutenintolerantie en glutensensitiviteit, over het glutenvrij dieet, de rol van arts en diëtist alsook alle andere aspecten van een glutenvrije leven. Onze voorlichting geven wij vorm door middel van brochures, deze website, informatiebijeenkomsten en het Glutenvrij Magazine. 

Leden krijgen elk kwartaal het Glutenvrij Magazine. Bovendien kunnen leden gratis of tegen kostprijs via onze webwinkel gebruik maken van alle voorlichtingsmaterialen. Op onze website vindt u up-to-date en wetenschappelijk correcte informatie over glutengerelateerde aandoeningen en een glutenvrij leven. De NCV onderscheidt zich hierin door niet alleen informatie door te geven, maar om het te verzamelen, te duiden en zelf te produceren, alles gebaseerd op wetenschappelijke relevante informatie enerzijds en ervaringsdeskundigheid anderzijds. 

Beroepsonderwijs 

De NCV richt zich met voorlichting ook op Hogescholen voor Diëtetiek, horecavakscholen, en universiteiten. Onze diëtiste en getrainde voorlichters geven uitleg over coeliakie en met name over het glutenvrije dieet, het lezen van etiketten op voedingsproducten en het schoon werken om besmetting met gluten te voorkomen.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002


Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944

Volg ons

Voordeel voor leden

  • Welkomstpakket
  • 4x per jaar het Glutenvrij Magazine
  • Toegang tot de hele site
  • Exclusieve kortingen met onze ledenpas
  • en nog veel meer ...

MEER INFORMATIE

Meldpunt foutieve informatie allergenen

Ervaar je onvoldoende of foutieve informatie over allergenen in een product in de horeca of detailhandel dan kun je dat melden bij ons.