Volg ons

Nieuw initiatief: VoorGoedeZorg

6 juni 2011

Vanaf 1 juni daagt VGZ iedereen in Nederland uit om met een innovatief idee te komen op het gebied van Mantelzorg, want dan gaat de wedstrijd VoorGoedeZorg van start. U kunt ook meedoen, waarvoor wij u van harte uitnodigen!

VoorGoedeZorg wil op zoek naar goede, nieuwe initiatieven in de zorg met als ultieme prijs dat het beste idee werkelijkheid wordt. VoorGoedeZorg is een initiatief samen met Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg. De directeur van Mezzo maakt deel uit van de vakjury. 

De wedstrijd
De wedstrijd is gebaseerd op het televisieprogramma Dragon's Den en verloopt in drie stappen. Eerst kiest een commissie van deskundigen uit alle ingezonden businesscases de beste vijftien ideeën. De indieners geven tijdens de halve finale een presentatie aan een vakjury in de vorm van een pitch, die vervolgens vijf superieure ideeën selecteert. Deze vijf ideeën gaan met elkaar de strijd aan tijdens de Grote Finale op 10 oktober 2011 in De Fabrique in Utrecht, gepresenteerd door Jort Kelder. De winnaar gaat samen met VGZ het idee ontwikkelen en tot uitvoer brengen.

Meer informatie
Wilt u uw idee graag insturen voor de wedstrijd? Het idee dient wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Daarnaast maakt uw idee meer kans om door te gaan wanneer deze de zorg op een aantal punten positief ondersteund. U leest de criteria en tips om een zo sterk mogelijke business case in te sturen op http://www.vgz.nl/voorgoedezorg. Doe mee!

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944