Volg ons

Recall Roomboter rozijnenbollen AH

10 december 2015

Albert Heijn haalt de Roomboter rozijnenbollen kerstboom van het eigen merk uit de winkels terug, meldt de website www.voedselallergie.nl.

De ingrediëntenvermelding op de onderzijde van de rozijnenbollen kerstboom is onjuist. Daar staan zowel de allergenen melk, lactose en gluten vermeld, maar ook het glutenvrij en melkvrij ­logo. Dit kan voor verwarring zorgen en schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen met een allergie, dan wel intolerantie voor de allergenen melk, lactose en gluten die wel in de rozijnenbollen kerstboom zitten.

Deze klanten worden dringend verzocht de Roomboter rozijnenbollen kerstboom van Albert Heijn niet te consumeren en terug te brengen naar een Albert Heijn­winkel. Daar krijgen ze bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed.

De Roomboter rozijnenbollen kerstboom levert geen gevaar op voor klanten die geen allergie/intolerantie hebben voor de allergenen melk, lactose en gluten.

Voor nadere inlichtingen kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de gratis servicelijn van Albert Heijn 0800­0305.

Deel deze pagina

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Bezoekadres
Gooimeer 4 - 15
1411 DC Naarden
035-6954002

Volg ons

Postadres
Postbus 5135
1410 AC Naarden

KVK nummer: 40476944