Logo
Eindejaar Nieuwsbrief 2015
  23 december 2015 | EDITIE Jong en Glutenvrij
Eindejaar Nieuwsbrief 2015
Het einde van het jaar is in zicht en alweer de laatste Jong en Glutenvrij Nieuwsbrief van het jaar 2015. We kijken terug op een leuk en smakelijk jaar: de drukstbezochte Nederlandse Coeliakie Dag ooit, veel activiteiten, waterskiën en zomerkamp zijn georganiseerd. Maar wees niet getreurd, want er staan alweer een aantal leuke activiteiten gepland. Dus geef je snel op!
Galadiner
Het nieuwe jaar staat op het punt van beginnen, dus hoog tijd om je mooiste galajurk en je netste smoking uit de kast te trekken. Het evenement van het jaar is terug van weggeweest: Jong & Glutenvrij Galadiner! We zullen gezamenlijk aanschuiven op 16 januari 2016, om 18:00 uur bij Chef’s Podium aan de Jan van Galenstraat 92H in Amsterdam. Voor maximaal 28,00 euro verzorgt Jong & Glutenvrij voor alle genodigden een driegangenmenu inclusief twee drankjes (één glas bubbels en een glas naar keuze). Introducées zijn uiteraard welkom, ook als ze niet-glutenvrij zijn! LET OP: vanwege de unieke locatie waar dit jaar zal worden gedineerd, is het helaas niet mogelijk om rekening te houden met andere intoleranties. Heb jij ontzettend veel zin om met ons het nieuwe jaar 2016 in stijl glutenvrij te vieren? Mail dan meteen naar jongeren@glutenvrij.nl en vermeld in ieder geval de volgende zaken: of en hoeveel introducées je meeneemt, of je voorkeur uitgaat naar vegetarisch, vis of vlees en je lidnummer van de NCV. Als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen, is je reservering akkoord en hoef je je te zijner tijd alleen nog maar in te schrijven via het aanmeldformulier op de website: www.jongenglutenvrij.nl Vervolgens als je het bedrag naar ons hebt overgemaakt, is de aanmelding definitief.
Stedentrip
De stedentrip zal plaatsvinden van 13 t/m 16 mei 2016 (Pinksterweekend) en wordt volledig verzorgd aangeboden inclusief glutenvrij eten, activiteiten en gezelligheid. Vanwege zeer uiteenlopende vliegprijzen is er besloten pas te boeken zodra bekend is hoeveel deelnemers er zijn en welke bestemming het beste past. De bestemming wordt door jullie wensen bepaald. Dus mocht je suggesties hebben, stuur ze naar ons toe! We gaan met het vliegtuig en hou er rekening mee dat je enkel een handbagage koffertje mag meenemen. Mocht je extra bagage willen bijboeken, dan komen daar nog extra kosten bij. Wil je erbij zijn dan moet je het volgende doen: Ga naar www.jongenglutenvrij.nl Vul het aanmeldingsformulier in en vergeet daarbij niet aan te geven wat je favoriete bestemming is. We gaan ervan uit dat de kosten voor de stedentrip ongeveer tussen de 180,- en 220,- euro zullen bedragen. Graag je voor 16 feb 2016 aanmelden om deel te kunnen nemen aan de stedentrip. Eind februari zal bekend worden gemaakt, wat de daadwerkelijke kosten zijn en wat de bestemming is geworden. Mochten de kosten hoger uitvallen dan hierboven benoemd, dan wordt er voordat we boeken contact met je opnemen. Mocht dit niet het geval zijn dan gaan we ervan uit dat je deelneemt en zetten wij de stedentrip vast.
Nederlandse Coeliakie Dag
Zet alvast de datum voor de grote Nederlandse Coeliakie Dag 2016 in je agenda: zaterdag 16 april 2016 in Vianen. En kom gezellig bij ons langs!
Zomerkamp
Ook is er weer Zomerkamp glutenvrij 2016 dat wordt gepland. Zodra er meer bekend over is, laten wij het je weten. Houdt hiervoor de website en social media in de gaten! Mocht je al interesse hebben, stuur gerust een mail berichtje!
Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!!
Jong en Glutenvrij: Lotte, Fabienne, Muriël, Roel, Marissa, Rosaline, Lieke
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een reactie op deze mail en vermeld daarin waarom je de nieuwsbrieven van Jong & Glutenvrij niet meer wilt ontvangen.
M: jongeren@glutenvrij.nl F: www.facebook.com/jongenglutenvrij I: www.jongenglutenvrij.nl
Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden