Logo
NCV | Hartelijk dank, Glutenvrije Pieten!
  5 december 2017 | EDITIE Evaluatie

Ncvgvpietheaderfacebook

Beste ,

De afgelopen weken heb jij – samen met tientallen andere Glutenvrije Pieten – heel veel glutenvrije kinderen ontzettend blij gemaakt. Grote dank namens alle glutenvrije kinderen, omdat dankzij jou zij een onvergetelijke Sinterklaasintocht hebben gehad. Maar morgen vertrekt Sinterklaas helaas weer terug naar Spanje. Omdat we niet willen dat hij zomaar met de stille trom vertrekt, willen we graag nog met jou – als Glutenvrije Piet – terugblikken op een hopelijk fantastisch Sinterklaasfeest. We hebben al heel veel complimenten en mooie verhalen mogen ontvangen, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd wat er beter kan.

Glutenvrije-Pieten-enquête online

Om volgend jaar nog meer glutenvrije kinderen blij te maken, vragen we je – voor 19 december a.s. – de Glutenvrije-Pieten-enquête in te vullen. Dit kost je ongeveer 5 minuten. Alvast heel erg bedankt dat je de moeite neemt om ons jouw feedback te geven.

Foto’s Glutenvrije Pieten

We hebben al veel foto’s en filmpjes ontvangen van Glutenvrije Pieten en papa’s en mama’s die de afgelopen weken bij de Sinterklaasintochten aanwezig waren. Op onze website www.glutenvrij.nl kun je het fotoalbum vinden. Als jij ook nog foto’s hebt die je wilt delen, kun je die opsturen naar info@glutenvrij.nl. Op die manier krijgen we een goed beeld hoe de Glutenvrije Pieten er dit jaar door het hele land uitzagen.

Meedoen met de Glutenvrije Piet in 2018

We krijgen al veel vragen van papa’s en mama’s of volgend jaar de Glutenvrije Piet ook bij hen op bezoek komt. We zouden het daarom leuk vinden als we volgend jaar weer op je mogen rekenen als Glutenvrije Piet. Je kunt je alvast aanmelden voor de Glutenvrije Piet in 2018, door een e-mail te sturen naar vrijwilligershelpdesk@glutenvrij.nl o.v.v. Aanmelding Glutenvrije Piet 2018.

Zodra we in 2018 aan de slag gaan met de voorbereidingen voor de Glutenvrije Piet, krijg je automatisch van ons een bericht. Daarnaast kun je ook de Facebook- en Twitter-pagina van de NCV in de gaten houden om op de hoogte te blijven.

Met vriendelijke groeten,

NCV en Monique Stevens

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden