Logo
NCV | De allerleukste glutenvrij dag van het jaar!
  11 april 2018 | EDITIE Mis het niet!
Zaterdag 14 april de Nederlandse Coeliakie Dag 2018

Hier nog een laatste checklist. Kijk voor het hele programma en de routebeschrijving hier op www.glutenvrij.nl

Bij een aantal leveranciers kan je pinnen, maar niet bij allemaal. Dus is het heel verstandig om aanstaande zaterdag voldoende contact geld mee te nemen. Er is bij het hotel ook GEEN mogelijkheid om te pinnen!

Wist je dat er leuke bakdemonstraties zijn?

Onze bakinstructrices staan klaar om jullie de kneepjes van het glutenvrij bakken te leren. Zij geven in de keuken van de Montrealzaal op de begane grond verschillende bakdemonstraties. 

10.30 uur - Pizza bakken met Dianne
11.30 uur - Broodjes bakken met Astrid
12.30 uur - Quiche bakken met Sharon

Wist je dat je uitleg kan krijgen over je bioptuitslag?

Na haar lezing kan Andra Neefjes, patholoog in het VUMC, je helpen met het ‘vertalen’ van je eigen uitslag, zodat je nog beter vragen kunt stellen aan je eigen behandelaar. Je vindt haar van 12.00 tot 12.30 uur in de Washingtonzaal op de derde verdieping.

Wist je ook dat er verschillende inloopspreekuren zijn?

Je kan zaterdag jouw persoonlijke vraag over het glutenvrije dieet stellen aan een gespecialiseerde diëtist. Onze NCV-diëtisten zitten voor je klaar in de Milaan-zaal om je persoonlijk te woord te staan.
Inloopspreekuur diëtist 11.00 -12.30 uur MILAAN ZAAL - 3e etage

WIl je een persoonlijke vraag over glutenvrij leven stellen aan de psycholoog? Of wil je graag pedagogisch advies als ouder van een kind met coeliakie? De psycholoog en pedagoog zitten voor je klaar in de Rome-zaal om je persoonlijk te woord te staan.

Inloopspreekuur psycholoog-onderzoeker Miriam Douma: 11.00 - 11.45 uur
Inloopspreekuur pedagoog Mirre Kastelein: 12.00 - 12.30 uur

Wist je dat er een ‘meet and greet’ voor jongeren (12-16 jaar) is?

Gewoon, gezellig live je eigen leeftijdsgenoten ontmoeten (liefst zonder ouders natuurlijk;)) in de Rome-zaal. Daar zit ook Joachim Schweizer, arts gespecialiseerd in coeliakie, die al jouw vragen beantwoordt. Van 13.15 tot 14.00 uur in de Romezaal op de derde verdieping.

En natuurlijk: wist je dat er weer prachtige lezingen zijn over glutenintolerantie?

Of ‘t nou gaat om neurologische klachten bij coeliakie, de laatste stand van zaken in de wetenschap over glutenintolerantie, de relatie coeliakie en je schildklier, bouwstenen in het DNA; zaterdag houden medisch specialisten uit het hele land speciaal voor onze leden mooie lezingen. Kijk hier voor het programma.

Parkeren en veiligheid

Op het terrein van Van der Valk is een beperkt aantal parkeerplekken aanwezig. In de buurt van de locatie zijn echter nog veel meer parkeerplekken. Bij de ingang van het terrein staan parkeerbegeleiders om je verder te helpen.

Het belooft een hele mooie dag te worden. Uit ervaring weten we dat het op sommige momenten druk kan zijn. Zo is het in de ochtend altijd wat drukker dan in de middag,. Houd daar rekening mee als je niet van grote drukte houdt.

Zoals elke locatie kan ook deze locatie een beperkt aantal bezoekers aan. Mocht dit voor de veiligheid nodig zijn, dan zou het kunnen dat je even moet wachten voor je naar binnen kunt in het gebouw en/of de marktruimte.

Alvast dank voor je begrip!

 

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden