Logo
NCV | Glutenvrije Super Choc High Tea, zondag 27 mei
  24 mei 2018 | EDITIE Uitnodiging
Glutenvrije Super Choc High Tea, zondag 27 mei

Omdat er altijd wel een reden is voor chocolade…

Op 27 mei (vanaf 12.00 uur) vindt er (weer) een glutenvrije Super Choc High Tea plaats: een waar chocoladeparadijs.

We organiseren voor een ieder die wil komen: kinderen met ouders, maar ook tieners, volwassenen, gepensioneerden, singles, stellen, noem maar op. Iedereen is welkom!

Waar bestaat de Super Choc High Tea uit?
De glutenvrije hightea bestaat uit twee rondes met lekkernijen en er is keuze uit vier soorten chocola: wit, melk, bruin en puur.

De eerste gang: een kleine fruitfondue met vloeibare chocolade naar keuze, vergezeld van een glaasje verse jus d’orange of limonade.

De tweede gang: een plateau aan zoetigheden als cakejes, koekjes, huisgemaakte bonbons en ijs, vergezeld van een kleine warme chocolademelk naar keuze.

Locatie
Een kleine intieme locatie – de Chocoladebar in Purmerend – gespecialiseerd in chocolade, waar we met minimaal 10 en maximaal 25 personen aan kunnen schuiven. Aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij.

Informatie en aanmelden
Aanmelden kan bij Georgette door een e-mail te sturen naar nh.georgette@glutenvrij.nl of telefonisch 0299-847095 na 18.00 uur. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand.

Hoeveel kost het?
Voor de schappelijke prijs van 12,50 euro p.p. kun je meedoen aan de Super Choc High Tea. Het (totale) bedrag kun je overmaken naar NL33RABO 012 68 00 189 t.n.v. NCV/regio NH onder vermelding van je naam, lidmaatschapsnummer en de tekst ‘high tea’.

Tot 27 mei! Wij verheugen ons nu al je (weer) te zien.

Georgette
coördinator (kinder)activiteiten regio Noord-Holland

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden