Logo
NCV | Bakworkshop 'De Toppers, de beste recepten': nog een paar plekken vrij
  25 mei 2018 | EDITIE Uitnodiging
29 mei: Bakworkshop 'De Toppers', de beste recepten van 10 jaar bakken in Hengelo (OV)

Er zijn nog een paar plekken vrij voor de bakworkshop van dinsdag 29 mei a.s. in Hengelo. Onder leiding van NCV-bakinstructrice Ellen Habes ga je aan de slag met de meest succesvolle recepten van 10 jaar bakken in 't Genseler in Hengelo. 

Uiteraard is er tussen het bakken door en tijdens de koffie/theepauze ook tijd om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. Tevens krijgen alle deelnemers de recepten mee naar huis, zodat je het lekkers ook thuis nog eens kunt maken.

De bakles wordt gegeven in de school 't Genseler (Jasmijnstraat 15) in Hengelo en is van 19.00 tot 22.00 uur. Ontvangst is vanaf 18.50 uur.

Informatie en aanmelden
Meer informatie vind je in de Activiteitenkalender op onze website

Wil je je aanmelden voor de bakworkshop, stuur dan een mailtje naar ov.bakinstructie.gea@glutenvrij.nl t.a.v. Gea van Veghel.

Ook interessant: bakworkshops brood, koekjes en taart

De komende weken worden er door bakinstructrice Anita Dam in Heerde (GLD) ook bakworkshops georganiseerd, waarbij je leert om taart, koekjes en brood te bakken.

Op dinsdag 29 mei en vrijdag 11 juni ben je van harte welkom voor de bakworkshop taart en koekjes bakken.

Op dinsdag 3 en donderdag 6 juli geeft Anita een bakworkshop broodbakken. Er wordt brood gebakken met de broodbakmachine en in de oven, met verschillende soorten meel.

Informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op de Activiteitenkalender op de website. Aanmelden kan via Anita: gl.baklessen@glutenvrij.nl.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden