Logo
NCV | Glutenvrije markt Veldhoven – 26 maart 2016
  18 februari 2016 | EDITIE 1
Glutenvrije markt Veldhoven – 26 maart 2016

Het is bijna zover! Aanstaande zaterdag vindt de jaarlijkse glutenvrije markt in Veldhoven plaats. De aanwezige leveranciers zijn: Best Partner, Le Poole, Noble/Sublimix, Ruttmans, Vos Banket, Daura Damm-De Kikvorsch, Pure Food, FreeOff, Le Bonbon Franc, Damhert, Genius, Livwel & Schar. En er is een testpanel waar u nieuwe glutenvrije producten kunt proeven.

De markt vindt plaats van 11.00 tot 14.00 uur in Sporthal de Heiberg, Heerseweg 49 in Veldhoven. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis. Heeft u behoefte aan meer informatie, mail naar info@glutenvrij.nl.

Informatie

In de voorlichtingsstand van de NCV kunt u terecht bij onze ervaren vrijwilligers. Zij geven informatie over de vereniging en praktische tips over alles wat te maken heeft met glutenvrij leven. Er liggen verschillende folders en brochures die u mee kunt nemen. De aanwezige diëtist Wendy Meesters is lid van het NCV-diëtistennetwerk en kan al uw vragen over het glutenvrij dieet beantwoorden. Heeft u vragen over bakken, dan kunt u terecht bij de NCV-bakinstructeurs.

Kinderopvang

Ook voor de kleinsten is er genoeg te doen op de markt. Er is een springkussen en een grote knutseltafel, waar heerlijk uren aan getekend, geknipt en geplakt kan worden. Opgeven hiervoor is niet nodig. Uiteraard kunnen ze heerlijk onbezorgd overal proeven.

Glutenvrije frietwagen

En heeft u na al het winkelen en proeven behoefte aan iets hartigs? Dan kunt u voor snacks terecht bij de volledig glutenvrije Frietwagen ‘Kom d’r in’. Deze wagen staat voor de deur van de sporthal. ‘Kom d’r in’ is lid van de Horeca-Alliantie van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden