Logo
NCV | Nieuwsbrief regio Limburg – april 2016
  31 maart 2016 | EDITIE 1
Leuke activiteiten

Beste leden,

De winter is weer voorbij en we hebben niet stil gezeten. Tijd voor leuke activiteiten! Hierbij ontvangt u een tweetal activiteiten die we tot nu toe georganiseerd hebben.

Glutenvrije Kunsttour Maastricht

Zoals u in het Glutenvrij Magazine hebt kunnen lezen, zijn wij bezig om een culinaire kunsttour te organiseren op 21 mei a.s. in Maastricht: een combinatie van elkaar ontmoeten en samen iets eten en drinken, waarbij u volop kunst kunt bewonderen tijdens de Kunsttour Maastricht die van 20-22 mei plaatsvindt. De opzet is als volgt:

We ontmoeten elkaar bij een café in Maastricht, waar we gezamenlijk iets drinken en glutenvrij lunchen (niet verplicht), waarna u kunst kunt gaan bewonderen op de verschillende locaties. Ook dit is niet verplicht - u kunt bijvoorbeeld ook besluiten te gaan shoppen. U krijgt van ons een plattegrond van de Kunsttour en een overzicht met glutenvrije horecagelegenheden waar u iets kunt eten of drinken onderweg.

Na afloop van de Kunsttour, op een afgesproken tijd aan het eind van de middag, ontmoeten we elkaar in een andere horecagelegenheid, waar we gezamenlijk glutenvrij kunnen eten. Ook dit is optioneel.

Over een paar weken volgt een nieuwsbrief met specifiekere informatie, bijv. omtrent de prijzen en parkeertips.

Noteer deze datum vast in uw agenda, u mag uzelf al opgeven bij lb.secretaris@glutenvrij.nl, maar u mag ook wachten tot de volgende nieuwsbrief. Voor meer informatie over de Kunsttour, zie www.kunsttour.com.

Glutenvrije yoga workshop

Wel benieuwd naar yoga, maar geen zin in zweverig gedoe? Je wilt bewust bewegen en investeren in je lichaam? Kom dan op 30 april a.s. om 11.15 uur naar de eerste glutenvrije yoga workshop. De workshop bestaat uit een yogales van een uur gevolgd door een heerlijke lunch met allemaal healthy, maar vooral ook lekkere en uiteraard glutenvrije hapjes. De les is toegankelijk voor yogi’s van ieder niveau, beginner tot gevorderde, iedereen is welkom.

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Studio Souplesse en vindt plaats in Stein. De kosten bedragen €18,00 per persoon. Geef je snel en vóór 10 april op bij Anouk (lb.voorlichting@glutenvrij.nl) want er zijn maar een beperkt aantal plekken vrij.

Namasté!

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden