Logo
NCV | Uitnodiging 'Help je mee Dory zoeken?'
  16 juni 2016 | EDITIE juni

Op zaterdag 2 juli gaan we naar de film: Finding Dory! Heb je zin om mee te gaan?
De film is Nederlands gesproken en is in 3D. Dat betekent dat je film gaat kijken met een gekke bril op. De film is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Na de film gaan we als afsluiting een pannenkoek eten. Wat drinken en een ijsje zullen niet ontbreken. Uiteraard is alles glutenvrij.


Het programma is als volgt:

Om uiterlijk 13.30 uur laat je je afzetten bij Pathe Rembrandt in Utrecht. De persoon of personen die je afzetten gaan lekker shoppen in Utrecht en wij gaan om uiterlijk 13.45 uur naar binnen.

Om 16.00 uur is de film afgelopen en lopen we 5 minuten naar pannenkoekenrestaurant de Muntkelder. Om ongeveer 17.00 uur kan je daar weer worden opgehaald.

De totale kosten zijn 15 euro per persoon (t/m 12 jaar). En vergeet niet je eigen 3D bril mee te nemen! Heb je geen 3D bril, dan kost dit 1 euro extra.

Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 25 juni 2016 via ut.kinderactiviteiten@glutenvrij.nl. Het is geen probleem om je broertje of zusje mee te nemen. Vermeld in de aanmelding alle namen, inclusief leeftijd en of je een eigen 3D bril meeneemt. Vergeet niet een telefoonnummer op te geven voor noodgevallen.
Maak vervolgens per ommegaande het totale bedrag over op IBAN NL26RABO0126801479 t.n.v. NCV regio Utrecht/Flevoland o.v.v. filmpje + namen van de kinderen die meegaan.

Een bevestiging van deelname wordt gezonden kort na sluiting van de inschrijftermijn.

Graag tot 2 juli!

Groeten, Dennis van Woudenberg
NCV Regio Utrecht / Flevoland

Postadres: Postbus 5135 |1410 AC Naarden - Bezoekadres: Gooimeer 4 - 15 | 1411 DC Naarden
www.glutenvrij.nl
afmelden